Hundebalsam test: De 12 beste hundebalsamene (juni 2024)

Liste over 20 hundebalsamer, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste hundebalsam per juni 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste hundebalsam

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige alternativene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 20 hundebalsamer som til en hver tid er rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste hundebalsam i nåtid.

Skal du kjøpe hundebalsam på nett? Vi anbefaler disse butikkene: I Love Dogs og Vetzoo

WorkingDog Trick AloeVera Balsam er et spesialformulert hudpleieprodukt som er perfekt for hundens poter og hud. Den er laget av naturlige ingredienser, og har en behagelig lukt av aloe vera. Dette produktet er designet for å beskytte hundens poter mot de harde elementene, og for å fukte tørr hud.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

K9 Competition Aloe Vera er en naturlig balsam for alle typer pels. Med sin blanding av aloe vera, D-panthenol og hveteproteiner har den en beroligende effekt på sensitiv hud og gir kjæledyret ditt en frisk og velstelt pels. K9 Competition Aloe Vera er enkel å bruke og kan fortynnes opptil 40 ganger.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

PCL Balm Lavender er en helt naturlig balsam for kjæledyret ditt. Den reparerer flisete tupper og retter pelsen på en skånsom måte, samtidig som den har en god lavendellukt. Lavendelolje har også en bakteriedrepende og sårhelende effekt.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Du elsker kjæledyret ditt og vil at det skal se og føle seg best mulig, men du er ikke sikker på hvordan du skal ta vare på pelsen deres. PCL Balsam Vitamin er en balsam som reparerer flisete spisser, retter pelsen og lukter godt. Den passer til alle typer pels.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

DermAlley er en beroligende og fuktighetsgivende spraybalsam for hunder og katter med havregryn som gir en skinnende myk pels. Den er beriket med vitamin E, olivenolje og aloe vera for å gjøre kjæledyrets hud sunn og glad. Den er også laget i USA, grusomhetsfri og vegansk.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

MalAcetic er en revolusjonerende spraybalsam for hunder og katter som undertrykker bakterier og sopp og fjerner vond lukt. Den er laget med naturlige ingredienser og er trygg å bruke på kjæledyrets hud. Det er også ikke giftig, inneholder ingen sterke kjemikalier og er fullstendig biologisk nedbrytbart. MalAcetic kommer i en praktisk utløsersprayflaske for enkel påføring.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Du har prøvd alt for å gjøre hundens pels mykere, men ingenting har fungert. Hundens hud er tørr og kløende. Nå kan du endelig slutte å bekymre deg for valpens hud og pels med Animology Top Dog Conditioner! Denne milde balsamen av høy kvalitet er beriket med vitaminer og gir fuktighet og mykhet til pelsen. Den har en lett konsistens og lukter fantastisk.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Espree Silky Show er en balsam som gir en silkeaktig glans til kjæledyrets pels og passer for unge dyr. Den reparerer skader og pleier pelsen, og gjør den myk og skinnende. Espree Silky Show kan brukes på både hunder og katter, og passer for dyr som er over seks uker gamle.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Dyreprodukter
Logo