Våtfor til hund test: De 12 beste våtfor-alternativene til hund (mai 2024)

Liste over 100 våtfor-produkter til hund, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste våtfor til hund per mai 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste våtfor til hund

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige alternativene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 100 våtfor-produkter til hund som til en hver tid er rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste våtfor til hund i nåtid.

Skal du kjøpe våtfor til hunden din på nett? Vi anbefaler disse butikkene: I Love Dogs og Vetzoo

Carnilove er et sunt, naturlig og deilig supplement til hundens kosthold. Den er laget med et utvalg av forskjellige proteinkilder, grønnsaker og frukt. Denne oppskriften er utviklet for å møte behovene til alle voksne hunder. Carnilove er et komplett fôr og kan gis som eneste fôr til hunden din, eller som tilbehør til tørrfôr.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Brit Fresh er en helt naturlig, holistisk myk mat med fersk fisk og gresskar, beriket med nyttige urter. Dette hermetiske matet er perfekt for hunder av alle raser og størrelser. Fôret er naturlig laget med ferske ingredienser, og boksen er resirkulerbar.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Brit Fresh Cans Duck With er en helhetlig myk mat med fersk and og hirse, beriket med nyttige urter. Brit Fresh-bokser tilbyr velsmakende, komplett og balansert ernæring for hunder av alle raser og størrelser. Fôret er naturlig laget med friske grønnsaker og urter, for å gi essensielle vitaminer, mineraler og fiber. Maten er fri for konserveringsmidler, kunstige smaks- eller fargestoffer, som kan føre til allergiske reaksjoner.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Brit Fresh Cans Beef With er et komplett og balansert mykt fôr for hunder, med ferskt biff og gresskar. Den er beriket med nyttige urter. Dette produktet kommer i en boks som tilbyr velsmakende, komplett og balansert ernæring for alle raser og størrelser.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Carniloves Vension & Deer paté er laget av reinsdyr- og hjortekjøtt, som er rikt på lett fordøyelige proteiner. Reinsdyr spiser ville planter som er rike på aminosyrer og har en unik sammensetning av aminosyrer, derfor er denne patéen så sunn og deilig.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Kan hunder spise bare våtfor?

Ja, det er helt normalt for hunder å spise bare våtfôr. Våtfôr inneholder mye fuktighet, og dette kan være en god måte for hunden å holde seg hydrert på.

Samtidig inneholder våtfôr ofte en rekke næringsstoffer og andre viktige stoffer som kan være gunstig for hunden. Det er imidlertid viktig å huske på at ikke alle våtfôr er like, så det kan være lurt å velge et fôr som er rikt på protein og næringsstoffer, og som passer for alderen og livsstilen til hunden din.

Dyreprodukter
Logo