Potesalve test: De 4 beste potesalvene (juni 2024)

Liste over 5 potesalver, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste potesalve per juni 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste potesalve

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige alternativene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 5 potesalver som til en hver tid er rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste potesalve i nåtid.

Skal du kjøpe potesalve på nett? Vi anbefaler disse butikkene: I Love Dogs og Vetzoo

Beskytt hundens poter mot kulde, salt, snø og mer med Trixie Pot-salve! Vår helt naturlige potesalve er laget med bivoks for å holde valpens poter fuktige og sunne. Vi bruker en spesiell blanding av ingredienser som vil hjelpe til med å helbrede tørr hud, sprukne puter og mer. Påfør vår salve rikelig på valpens poter hver dag for best resultat.

Se beste pris
Dagens beste pris: ilovedogs.no

Beskytt kjæledyrets poter mot vær og vind med vår organiske potevoks. Laget av alle naturlige ingredienser, vil denne potevoksen ikke bare gi næring og fuktighet til kjæledyrets poter, men vil også holde dem fri for skitt og skitt. Vi tilbyr en rekke dufter som vil hjelpe kjæledyret ditt å lukte godt også!

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Vi presenterer stolt Four Ace EpiPads: bestselgeren brukt på verdens beste sledehunder i Europa, Canada og USA. Salven består av vegetabilsk olje, bivoks og ren lanolin, helt fri for vann! Mass inn i kulene, mykgjør ikke bare kulene, men beskytter også mot salt, snø og is.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Dyreprodukter
Logo