Våtfor til kattunge test: De 8 beste våtfor-produktene til kattungen (april 2024)

Liste over 8 våtfor til kattunger, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste våtfor til kattunge per april 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste våtfor til kattunger

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige alternativene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 8 våtfor til kattunger som til en hver tid er rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste våtfor til kattunger i nåtid.

Skal du kjøpe våtfor på nett? Vi anbefaler disse butikkene: I Love Dogs og Vetzoo

Applaus Kitten Kylling er et våtfôr som er tilpasset kattenes behov. Katter er kjøttetere, og dette våtforet prøver å etterligne et naturlig kosthold. Kornet som ofte finnes i mat kan ikke absorberes av katten. Denne våtmaten er laget av kjøtt av høy kvalitet, som er lett å fordøye.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Meow Multipack Kitten er en multipack med tre forskjellige smaker av deilig mat til kattunger. Pakken inneholder to porsjoner av hver smak, med smakene biff, laks og kylling. Maten er laget av naturlige ingredienser uten unødvendige tilsetningsstoffer.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Kattungen din fortjener det beste, og det er derfor vi laget Pro Plan Kitten Turkey. Denne formelen har alle næringsstoffene kattene dine trenger, inkludert DHA for å støtte sunt syn og hjerneutvikling. I tillegg har den en smak de garantert vil elske! Gi dem Pro Plan Kitten Tyrkia for å fremme sunn beinutvikling.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Schesir Bio Kitten Chicken Pâté er en 100 % naturlig, håndlaget mat som inneholder de fineste ingrediensene, hentet fra nøye utvalgte produsenter. Den er laget med kylling av beste kvalitet og friske urter, uten konserveringsmidler eller tilsetningsstoffer. Schesir Bio Kitten Chicken Pâté er en perfekt godbit for katten din.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Royal Canin Kitten Sterilized Saus er spesielt formulert for å møte ernæringsbehovene til voksende kattunger. Den er beriket med L-karnitin, som bidrar til å opprettholde muskler og kroppsvekt. Den inneholder også prebiotika og en kilde til omega-3 fettsyrer som er avgjørende for god hud- og pelskvalitet.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Ofte stilte spørsmål

Når kan kattunger spise våtfôr?

Kattunger kan begynne å spise våtfôr når de er rundt 8 uker gamle. De har da blitt selvstendige nok til å tygge og svelge fast føde, og de trenger den ekstra fuktigheten og næringen som våtfôr gir. Det er imidlertid viktig å sørge for at de får en balansert diett som gir dem alt de trenger for å vokse opp til sunne og friske katter.

Hvilken kattemat er best for kattunger?

Det beste fôret for kattunger vil variere fra kattunge til kattunge, og det er viktig å velge fôr som passer akkurat deres behov. Generelt sett bør kattunger få et fôr som er rikt på protein og næringsstoffer.

Det kan også være lurt å velge et fôr som er spesielt utviklet for kattunger, siden dette fôret vil ha en passende sammensetning av næringsstoffer og andre viktige stoffer for kattunger.

Dyreprodukter
Logo