Marsvinmat test: De 12 beste marsvinmat (april 2024)

Liste over 12 marsvinmat, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste marsvinmat per april 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste marsvinmat

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige alternativene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 12 marsvinfor som til en hver tid er rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste marsvinmat i nåtid.

Burgess Excel Guinea Pig er et tilleggsfôr som er beriket med vitaminer og mineraler for sterke, sunne marsvin. Den er full av proteiner, fiber og andre næringsstoffer som trengs for et lykkelig, sunt kjæledyr. Dette fôret gis som et supplement til marsvinets normale diett av høy kvalitet.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Rosewood Meadow-høymenyen med marsvin er en naturlig, kornfri og sukkerfri diett. Den inneholder kun deilig gress, planter, grønnsaker og kaldpressede frø. Fôret har mye fiber og er også med på å vedlikeholde og slipe.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Rosewood-duften er et flott leketøy for kjæledyret ditt. Den er laget av naturlige materialer, så det er trygt for dem. Klokken er festet med en snor for å gjøre det lettere for kjæledyret ditt å gripe og dra. Klokken vil også bidra til å holde kjæledyret ditt underholdt og aktivt.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Rosewood Nature's er et selskap som spesialiserer seg på alle naturlige, økologiske produkter. Vi tilbyr et bredt utvalg av varer for å hjelpe deg med å holde kjæledyret ditt sunt og lykkelig. Vi har alt fra mat til kosttilskudd til leker. Våre produkter er laget med kun de beste ingrediensene og vi bruker aldri kjemikalier eller konserveringsmidler.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

For alle kjæledyreierne der ute som leter etter en sunn og økologisk måte å gi dyrene dine en godbit. Vi har den perfekte løsningen for deg. Vårt løvetanngodteri er laget av 100 % naturlige ingredienser, og er helt kornfritt. Den består kun av løvetann, sitronmelisse og plantain, som alle er trygge og sunne for dyret ditt. Du kan gi dem det som et godteri eller som en

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Våre Rosewood Sticks er en deilig og sunn godbit for kjæledyret ditt. Våre pinner er laget med naturlige ingredienser og er helt trygge for dine pelskledde venner. Pinnene kan gjemmes i buret slik at dyret ditt kan gå på jakt og finne godteriet, noe som er en fin måte å holde dem stimulert og underholdt.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Rosewood sommereng er en sunn, naturlig og deilig blanding av planter, blomster og grønnsaker. Det kan gis som et supplement til kjæledyrets vanlige mat eller som godteri. Bruk den til kaniner og små dyr.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Er du lei av at kjæledyrkaninen din får all oppmerksomheten? Vil du gi dem et sunt kosthold og sørge for at de ikke får allergier? Det er derfor vi laget dette produktet for deg! Rosewood Grainless er laget av naturlige ingredienser, som urter, blomster, planter og grønnsaker. Den er helt kornfri og består kun av 100 % naturlige ingredienser. Fôringsinstruksjoner står på emballasjen.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Ofte stilte spørsmål

Kan marsvin spise brød?

Marsvin kkan ikke spise brød. Brødmåt kan resultere i flere helseplager for marsvin. Blant annet urinstein.

Kan marsvin spise vannmelon?

Ja, marsviner kan spise vannmelon som en liten del av kostholdet deres. Vannmelon inneholder masse sunne næringsstoffer, som vitaminer og mineraler som kan være positivt marsvinet. Det er dog viktig å huske at vannmelon skal gis i små doser, ettersom at marsvinet primært skal få sin ernæring fra forblandinger, gress og høy. Overdreven inntakelse av vannmelon kan føre til forstoppelse og andre helseplager hos marsvinet. Det er altid en god idé å konsultere en vettrinær, hvis du er i tvil om hva marsvinet kan spise.

Hva betyr det når marsvin lager lyd?

Marsvin lager lyd på mange forskellige måyer for å utrykke deres følelser og behov. Marsvin kan f.eks. fnise når de er glade og avslappet. De kan også pipe, grynte eller skrikke når de er stresset eller sint. Marsvin bruker også lyder til å kommunisere med hverandre, f.eks. for å vise at de er klare til å pare seg.

Hva er favorittmaten til marsvin?

Favorittmaten til et Marsvin er gress og høy. Dette er en god kilde til protein, fiber og andre næringsstoffer, som marsvinet har bruk for til å holde seg frisk og rask. Marsvin kan også få en stor del av deres ernæring fra forblandinger som er designet for å møte deres næringsbehov.

Kan marsvin spise banan?

Ja, det kan de godt. Bananer er en god kilde til vitaminer og mineraler for marsviner, men de bør kun indtages i moderation som en ekstra snack i kosten. Overdreven indtagelse af bananer kan føre til forstoppelse hos marsvinet. Det er altid en god idé at sørge for, at dit marsvin har adgang til frisk, sundt foder og vand, og at det får en varieret kost med grøntsager, frugter og andre planteføde.

Kan marsvin klatre?

Marsviner er ikke kjent for å være gode til å klatre, ettersom at de er kortere og tykkere bygget enn de fleste andre gnagere. Marsvin har korte ben og en kort hale, noe som går utover balansen når de klater. De har også tykke poter, som ikke er ideelle til at klatre med. Selvom marsvin muligvis kan klatre litt i en bur eller et klatrenett, er det ikke en aktivitet, som de er naturlig tilpasset til.

Dyreprodukter
Logo