Hundebur til bil test: De 12 beste hundeburene til bil (desember 2022)

Liste over 37 hundebur til bil, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste hundebur til bil per desember 2022 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste hundebur til bil

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige alternativene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 37 hundebur til bil som til en hver tid er rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste hundebur til bil i nåtid.

Hvorfor nøye seg med noe mindre enn det beste? Skudos transportbur er laget med materialer av høy kvalitet og en praktisk form som gjør den lett å bære. De er også slagfaste og enkle å rengjøre, slik at du kan være trygg på at kjæledyrene dine er trygge inne.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Leter du etter en måte å transportere kjæledyret ditt rundt på? Møt Skudo 1, det beste dyretransportburet som finnes. Med sin høykvalitets og praktiske design vil det være enkelt å ta med kjæledyret ditt hvor som helst du vil. Skudo 1 er laget av slagfast plast, med et praktisk håndtak på toppen som gjør det enkelt å transportere buret.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Å bære en hund i bilen er nå mer praktisk og tryggere med Trixie bilbur S. Hundeburet skråner både foran og bak for å passe i forskjellige bagasjerom, og har avrundede kanter for sikkerhet. Bilburet har sikkerhetslås på døren og ventilasjonsvindu.

Se beste pris
Dagens beste pris: ilovedogs.no

Trixie bilbur M er et solid og trygt hundebur, designet for bruk i bilens bagasjerom. Hundeburet skråner både foran og bak for å passe i ulike bagasjerom, og har avrundede kanter. Bilburet har sikkerhetslås på døren.

Se beste pris
Dagens beste pris: ilovedogs.no

Pluto Premium Transport Cage er den perfekte løsningen for alle hundeeiere som ønsker å reise med kjæledyret sitt. Den tilbyr en trygg og komfortabel måte å transportere hunden din i bilen, på et fly eller til og med på en båt. Den robuste stålkonstruksjonen er belagt med svart pulverlakk som ikke viser riper og er lett å rengjøre. Buret er sammenleggbart for enkel oppbevaring og transport, og det lager ikke mye støy når du har det e

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Lei av at hunden din hopper rundt og kommer i veien mens du kjører? Trixie bilbur L er svaret på alle dine bekymringer. Dette praktiske og trygge buret er designet for bruk i bilens bagasjerom, og har avrundede kanter. Den skråner både foran og bak for å passe i ulike bagasjerom, og er laget av aluminium.

Se beste pris
Dagens beste pris: ilovedogs.no

Dyreprodukter
Logo