Hundebur til bil test: De 12 beste hundeburene til bil (juni 2024)

Vår beste venn skal også fraktes trygt. Denne testen tar for seg hundebur til bil. Vi vurderer og kårer beste hundebur til bil 2024.

Slik kårer vi beste hundebur til bil

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige alternativene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 37 hundebur til bil som til en hver tid er rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste hundebur til bil i nåtid.

Skal du kjøpe hundebur på nett? Vi anbefaler disse butikkene: I Love Dogs og Vetzoo

Aluminium hundebur til bil Large – Best i test hundebur bil

Aluminium hundebur til bil Large

Dette er et hundebur til bil utviklet i sikkert og solid aluminium. Buret har en kapasitet på opptil 35 kilo, noe som gjør dette til et av testens større hundebur. Perfekt for store hunder, men også ypperlig for mindre hunder som har behov for god plass i buret sitt. Her får du et bur i en solid konstruksjon, men et klassisk, enkelt og rent design.

Produktet kan kjøpes på:

I Love Dogs

Produktbeskrivelse  

Aluminium hundebur til bil gir mye god funksjonalitet over hele linjen. Dette er et svært brukervennlig hundebur som er utviklet for å passe inn i de fleste bagasjerom. Her er det likevel verdt å merke seg at buret er beregnet for større hunder, og vil derfor ta opp noe plass.

Buret er 90 cm i lengden, 63 cm, i bredden og 65 cm i høyden. For et bur som frakter hunder opptil 30 kilo, er dette et plassbesparende og slankt bur. Hunden vil fortsatt få god plass, men det er tydelig at produsenten har fokusert på å utnytte hele størrelsen til buret. Derfor egner det seg godt til de fleste bagasjerom.

Aluminium hundebur til bil gjør det svært godt i brukervennlighetstesten. Buret er enkelt å montere og alt nødvendig verktøy følger med. Buret medfølger alt du trenger for sikker og trygg frakt av hund. Dette er en stor fordel da du ikke behøver å kjøpe ekstrautstyr for optimal bruk av buret.

Buret kan åpnes fra begge sider for ekstra sikkerhet. I tillegg har buret en nødutgang i bakre del. Ettersom buret er produsert i slitesterkt aluminium, fører også dette med seg kollisjonssikkerhet. Her trenger du ikke være bekymret for at buret skal bli ødelagt og skade hunden ved eventuelle sammenstøt.  

Buret vil heller ikke dette fra hverandre eller løsne ved kollisjon. Dette er en viktig faktor da det er avgjørende at hunden blir sittende i buret etter trafikkulykker. Da reduserer du både potensielle skader på dyr og andre passasjerer. En hund kan ofte få panikk dersom en ulykke skulle skje, og derfor er det viktig at buret er solid nok til å holde hunden i ro.  

For optimal plassbesparelse og tilpasning av bagasjerom, er buret skrått både foran og bak. Dersom kjøretøyet skulle bli påkjørt bakfra, er det mulig å løfte bakveggen av buret for tilgang til dyret. Dette er en ekstra sikkerhet og en nyttig funksjon i de tilfellene hvor det ikke er mulig å åpne bakluken på bilen.

Resultat

Aluminium hundebur til bil er et robust og solid bur til større hunder. Her får du alle sikkerhetsfunksjonene som er nødvendig for å trygt frakte firbeinte familiemedlemmer rundt i bilen. Buret er utformet i et innovativt og plassbesparende design, hvilket gjør at det passer godt til de fleste bagasjerom.

De mange gode funksjonene og sikre kvalitetene, gjør at aluminium hundebur til bil blir best i test. Dersom du ønsker et solid bur til en større hund, med flere gode sikkerhetstiltak, er dette et godt kjøp. Her gir du hunden din det beste, og sørger for å beskytte andre passasjerer i bilen.

Fordeler:

 • Aluminium hundebur til bil sin største fordel, er nettopp det at buret er konstruert i stabilt aluminium.

 • Dette gjør buret solid og reduserer sjansene for at buret blir ødelagt og skader dyret eller andre passasjerer ved sammenstøt. I tillegg er de mange innovative løsningene som ekstra sikkerhetsluker en stor fordel.

 • Brukervennlighet er også en stor fordel her. Det er både lett å montere buret så vel som å feste det i bilen. Festepunktene er særdeles solide, og det følger med en hendig spennremme for ekstra kollisjonssikkerhet.

Ulemper:

 • Vi finner ingen ulemper som er nok til å trekke ned helhetsvurderingen av Aluminium hundebur til bil. Skal vi likevel pirke, kan det nevnes at buret ikke følger med en hengelås, selv om det er mulig å låse buret med en slik lås.

Spesifikasjoner

Lengde x bredde x høyde

90 x 63 x 65 cm

Lastekapasitet

30 kg

Burets vekt

19,5 kg

  

Beste priser hos:

I Love Dogs

Dobbelt aluminium hundebur til bil  

Dobbelt aluminium hundebur til bil

Dobbelt aluminium hundebur til bil er det perfekte buret for deg som har to hunder. Her får du plass til begge hundene i ett og samme bur. Hunden skilles ved hjelp av en praktisk mellomvegg, som også kan fjernes ved behov. Buret er utviklet i robust aluminium for maksimal sikkerhet og slitestyrke.

Produktbeskrivelse

Dette er et svært brukervennlig og hendig hundebur. Det er enkelt å montere buret og du får med alt av nødvendig verktøy. Det er også enkelt å håndtere buret, noe som er et stort pluss dersom du behøver å ta buret inn og ut av bilen. Dobbelt aluminium hundebur til bil skal plasseres i bilens bagasjerom.

For optimal plassbesparelse, er buret skrått både foran og bak. Dette påvirker ikke plassen til hund, men optimaliserer heller bruken av plass i bagasjerommet. Buret gir god plass til hundene er tilpasset slik at hunden skal få kunne bevege seg og ligge komfortabelt.  

Buret kommer med ekstra sikkerhetstiltak og presterer godt i kollisjonstester. Ettersom buret er utviklet i aluminium, trenger du ikke bekymre deg for at det skal bli ødelagt eller knekke i sammenstøt. Dette er viktig da et ødelagt bur kan føre til skade på både dyr og andre passasjerer.

I tillegg er det en stor fordel at buret er såpass robust. Dersom et bur åpner seg ved sammenstøt, kan hundene treffe både hverandre, føreren og de andre passasjerene. For å unngå dette har produsenten sørget for kvalitet i alle ledd, og et bur med gode sikkerhetsfester.

For ekstra trafikksikkerhet, kommer også buret med en praktisk festespenne. Selve festepunktene er solide og spennen eller remmen som følger med, sørger for optimal sikkerhet og komfort for dyrene. Mellomveggen kan enkelt fjernes ved behov, og er like solid som resten av buret.

Resultat

Et robust bur er alltid viktig, men det er ekstra viktig når buret skal oppbevare to dyr. Dobbelt aluminium hundebur til bil har sørget for at mellomveggen er av like god og solid kvalitet som resten av buret. Dette sørger for optimal sikkerhet og komfort for begge dyrene. Takket være det gode materiale og de sikre løsningen, sørger buret for trygge ramme for begge dyrene.

Brukervennlighet og design trekker også mye opp for buret. Her ser vi at buret er designet for å være plassbesparende, samtidig som det skal dekke dyrets behov for bevegelse og komfort. Den eneste grunnen til at det doble aluminium hundeburet ikke blir best i test, er enkelt og greit fordi det ikke er alle som har behov for et dobbeltbur. Men for de forbrukerne med flere hunder, vil dette være det tryggeste valget.

Fordeler:

 • Den største fordelen til dette doble aluminium hundeburet, er hvor sikkert og trygt buret er for begge hundene. Skilleveggen sørger for at dyrene blir adskilt og ikke distraherer hverandre under kjøreturen. I tillegg sørger det for at dyrene ikke skader hverandre ved eventuelle sammenstøt.

 • Materiale brukt til utvikling av buret av robust og solid aluminium. Dette er en stor fordel og sørger for at buret ikke blir ødelagt eller faller fra hverandre under sammenstøt. For dyret betyr dette et trygt bur, og for passasjerene betyr det at deler av buret eller hunden ikke vil skade dem i krasjet.

Ulemper:

 • Vi finner ikke mange nevneverdige ulemper med dobbelt aluminium hundebur til bil. Men det kan nevnes at ettersom buret plasseres i bagasjerommet, får ikke føreren tilsyn eller kontroll på hunden underveis. Dette kan være en ulempe for noen, særlig når det er to hunder i buret.

Spesifikasjoner

Lengde x bredde x høyde

92 x 92 68 cm

Lastekapasitet

35 kg

Burets vekt

15 kg
  

Aluminium hundebur til bil Small

Aluminium hundebur til bil Small

Aluminium hundebur til bil er det perfekte buret for mindre hunder. Det er like viktig å sikre små hunder under kjøreturer, som større hunder. Buret er utviklet i et robust og solid aluminium materiale, hvilket sørger for optimal slitestyrke og sikkerhet. Dette gir både dyret og passasjerene flere fordeler og reduserer sjansen for skade under sammenstøt.

Produktbeskrivelse

Alle hunder har en tendens til å miste stabiliteten sin når de blir fraktet i bil. Derfor er det viktig at buret i seg selv står stabilt og sørger for god komfort til dyret. Dette buret kommer med flere anti-skli elementer, hvilket er med på å øke stabiliteten til både buret og dyret. Dette er særlig viktig for mindre hunder.

Ettersom buret er produsert i et slitesterkt og robust materiale, er sjansene for at det faller fra hverandre eller knekker minimale. Dette er selvfølgelig viktig for dyr av alle størrelser, men mindre dyr har lettere for å skade seg som følge av ødelagte bur. Aluminium hundebur til bil vil ikke falle fra hverandre, og derfor trenger du aldri å bekymre deg for at buret skal skade hunden eller passasjerer.

Buret kommer med god funksjonalitet og et enkelt samt stilrent design. Dette buret skal plasseres i bilens bagasjerom og er utformet for å gi deg mest mulig plass. Dette går ikke på bekostning av dyrets komfort, da buret er designet for å dekke hundens behov for bevegelse. Buret er skrått både foran og bak for optimal bruk av plass.

Når det kommer til sikkerhet, har buret flere gode funksjoner. Du kan enkelt åpne buret to ulike veier, og bakveggen kan enkelt løftes av. Dette kommer godt med i de tilfellene hvor det ikke er mulig å åpne bakluken til bilen. Skulle du for eksempel bli påkjørt bakfra, vil dette være en nyttig funksjon.

Som produsentens andre aluminiumbur, er også dette svært brukervennlig å enkelt å montere. Alt verktøyet du har behov for følger med, og du behøver ikke gå til innkjøp av ekstra utstyr. Dersom du ønsker å låse buret med hengelås derimot, må dette kjøpes separat. Buret er designet for å kunne låses med en slik lås, men er også utviklet med sitt eget trygge låsesystem.

For en liten hund er det viktig at buret sørger for stabilitet, komfort og trygge rammer. En mindre hund har større sjanser for å dette i buret dersom bilen kjører på ujevnt terreng. Med de gode anti-skli funksjonene, vil ikke dette være en bekymring for føreren. Burets stabile materiale sørger også for maks sikkerhet og minimale sjanser for skader på dyret som følge av ødelagt bur.

Resultat

Aluminium hundebur til bil er det perfekte buret for mindre hunder. Buret har en lastekapasitet på opptil 15 kilo, hvilket betyr at noen mellomstore hunder også vil kunne benytte buret. Her er det dog viktig å ta dimensjonene i betraktning og tenke på hundens behov og komfort. Buret kommer med flere gode sikkerhetsfunksjoner som egner seg for mindre hunder.

Her får du et bur som sørger for stabilitet og komfort for dyret. I tillegg sørger materialet for at buret ikke vil ta skade av sammenstøt, noe som igjen betyr at det heller ikke vil kunne skade hunden som følge av dette. Buret gjør det godt i både tester av brukervennlighet, sikkerhet og kjøring. Dersom du vil ha det beste hundeburet for din mindre hund, vil dette være et godt og trygt valg.

Fordeler:

 • Aluminium hundebur til bil kommer med flere gode funksjoner tilpasset mindre hunder. Ikke bare passer buret til små hunder med tanke på størrelsene, men det har også egenskaper som er viktig for å trygt kunne sikre mindre hunder i trafikken.  

 • Du får med alt verktøyet som er nødvendig og monteringen er svært brukervennlig. Buret er lett å håndtere, noe som er en stor fordel dersom buret ofte tas inn og ut av bakluken. Sikkerhetsluken i bakveggen gir også ekstra sikkerhet noe som er en stor fordel.

Ulemper:

 • Det eneste vi kan trekke noe ned på i helhetsvurderingen, er vekten til buret. Aluminium hundebur til bil i small veier 8 kilo. Dette er noe tungt for et bur beregnet for mindre hunder, men det er også viktig å ta det robuste materialet i betraktning. Dette øker sikkerheten, samtidig som det også øker burets vekt.

Spesifikasjoner

Lengde x bredde x høyde

64 x 48 x 57 cm

Lastekapasitet

15 kg
Burets vekt12,7 kg

Beste priser hos:

I Love Dogs

Gulliver 5 transportbur til hund

Gulliver 5 transportbur til hund

Gulliver 5 transportbur er et hundebur til bil, beregnet for mellomstore hunder. Dette buret minner om de klassiske hundeburene mange nok kjenner igjen. Her får du stålgitter og et bur av hardplast, samt gode oppbevaringsrom. Stålgitteret sørger for gode luftemuligheter og oppbevaringsrommene egner seg godt for både mat, drikke, leker og annet utstyr.

Produktbeskrivelse

Buret er også IATA-testet og godkjent som et reisebur. Dette betyr at du trygt kan benytte buret til å frakte dyr på fly eller andre lasterom. Buret egnet seg også meget godt til bilkjøring og annen type reise. Det anbefales å innrede buret med myke tekstiler og materialer, slik at dyret får optimal komfort under ferden.

Gulliver 5 transportbur har følgende dimensjoner: 79x59x60 og en lastekapasitet på 25 kilo. Derfor passer buret godt til mellomstore hunder. Skal det benyttes til transportering, følger med det praktiske tilhørende hjul som enkelt kan festes på buret. Takket være stålgitteret, er det også mulig å feste en vannskål til fronten. Dette kommer godt med under reise.

På lokket av buret, finner du et praktisk håndtak. Kombinert med hjulene gjør dette det svært enkelt å frakte buret rundt. I tillegg sørger dette for en stabilitet som kommer dyret til gode. monteringen er også meget brukervennlig. Buret kommer i tre deler som enkelt klikkes sammen.

Det som derimot trekker en god del ned Gulliver 5 transportbur, er sikkerheten. Selv om buret er relativt solid, vil et plastbur aldri kunne måle seg med sikkerheten du får i et aluminiumsbur. I tillegg følger det ikke med utstyr for sikring av buret i bil, hvilket trekker noe ned.

Ved kjøring oppleves det også noen lyder fra buret, hvilket gjør at det står mindre stabilt i bilen. Det følger heller ikke med et sklisikkert underlag og buret egner seg derfor best til mindre og korte transport-turer. Som et reisebur til fly derimot, er dette et godt alternativ.

Resultat

Gulliver 5 transportbur er et reisebur egnet for mellomstore hunder. Her får du flere gode funksjoner i form av oppbevaringsrom og brukervennlighet. Som bilbur presterer Gulliver 5 noe svakt. Her medfølger hverken sklimatte eller festeutstyr. I tillegg er buret produsert i hardplast og stålnetting, noe som ikke egner seg særlig godt med tanke på trafikksikkerhet.

Gulliver 5 gjør det derimot meget godt med sine praktiske løsninger. Hjulene som følger med kan enkelt klikkes på buret for enkel frakt. Kombinert med håndtaket sørger dette for en komfortabel forflytning både for deg og dyret. Gulliver 5 når ikke til topps i denne testen grunnet de noe ujevne egenskapene, men som et transportbur for mindre turer gjør det jobben.

Fordeler:

 • Det som trekker en god del ned for Gulliver 5 transportbur, er hvor lite kollisjonssikkert buret er. For å være et bur av hardplast presterer det godt, men det vil aldri kunne gi den samme sikkerheten som dyret får i aluminiumsbur. Det følger heller ikke med en sklimatte no som er en ulempe.

Ulemper:

 • Det som trekker en god del ned for Gulliver 5 transportbur, er hvor lite kollisjonssikkert buret er. For å være et bur av hardplast presterer det godt, men det vil aldri kunne gi den samme sikkerheten som dyret får i aluminiumsbur. Det følger heller ikke med en sklimatte no som er en ulempe.

Spesifikasjoner

Lengde x bredde x høyde

79 x 59 x 60 cm

Lastekapasitet

25 kg

  

Gulliver 4 transportbur til hund

Gulliver 4 transportbur til hund

Gulliver 4 er et hundebur til bil som passer godt for mindre og mellomstore hunder. Dette buret har en lastekapasitet på 18 kilo og kommer med flere praktiske løsninger for effektiv transport. Buret er IATA-testet og godkjent som transportbur for europeisk flyfrakt med plassering i lasterom.

Produktbeskrivelse

Buret er enkelt å montere og kommer i tre ulike deler. Disse klikker du enkelt sammen, uten behov for ekstra verktøy. Det er også mulig å feste hjul på buret dersom du ønsker dette, disse medfølger. På lokket av buret finner du et praktisk håndtak. Dette kommer godt med sammen med hjulene, og buret kan flyttes på lignende måte som en trillekoffert.

Hjulene og håndtaket sørger for at forflytningen blir komfortabel både for deg og hunden. På lokket befinner det seg også to oppbevaringsrom. Disse kan fylles med for eksempel mat, drikke, leker eller annet diverse utstyr du får bruk for på turen. Materiale brukt for utformingen av buret er hard plast.

Gulliver 4 kommer også med stålnetting, noe som sørger for god lufting. I tillegg gjør dette det mulig å feste en vannskål til fremste del av buret. En fordel dersom hunden har behov for vann gjennom lengre turer.

Resultat

Gulliver 4 fungerer utmerket som et transportbur. Med flere praktiske funksjoner sørger det for å gi hunden det den trenger av plass og komfort. Som bilbur har Gulliver 4 derimot en del svakheter. Det er ikke mulig å feste buret i bilen, noe som trekker en god del ned.

Buret kommer også i hard plast, hvilket ikke er like kollisjonssikkert som et aluminiumsbur. For mindre reiser vil likevel Gulliver 4 være et greit alternativ med noen gode egenskaper. Men dersom du også er på utkikk etter et bur som egner seg godt for lengre bilturer, vil testvinneren være det beste alternativet.

Fordeler:

 • Brukervennligheten er Gulliver 4 sin fremste styrke. Buret er enkelt å montere og lett å frakte. Med hjul og et godt håndtak, er buret lett å håndtere. Du behøver ikke ekstra utstyr eller verktøy for å sette dette sammen, her klikkes alt effektivt på plass.

Ulemper:

 • Materialet er den største ulempen til Gulliver 4. Buret er utformet i hard plast og netting, noe som ikke er like robust som et aluminiumsbur. dette betyr at buret kan falle fra hverandre ved sammenstøt. Det medfølger heller ingen festesystem for bagasjerom eller bilsele.

Spesifikasjoner

Lengde x bredde x høyde

72 x 52 x 51 cm

Lastekapasitet

18 kg

  

Beste priser hos:

I Love Dogs

Dyreprodukter
Logo