Tørrfor til kattunge test: De 10 beste tørrfor-produktene til kattungen (juli 2024)

Liste over 10 tørrfor til kattunger, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste tørrfor til kattunge per juli 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste tørrfor til kattunger

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige alternativene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 31 tørrfor til kattunger som til en hver tid er rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste tørrfor til kattunger i nåtid.

Skal du kjøpe tørrfor på nett? Vi anbefaler disse butikkene: I Love Dogs og Vetzoo

Royal Canin Kitten Persian er et fôr for persiske kattunger. Fôret har en ekstremt høy fordøyelsessikkerhet. En unik kombinasjon av ekstremt lettfordøyelige proteiner som reduserer mengden fermenterbare rester i tarmen, med svært fordøyelige karbohydrater og prebiotiske fibre, er designet for å sikre at kattungens fordøyelse forblir rolig og sunn.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Perserkattungen din er spesiell og fortjener det beste! Royal Canin Kitten Persian er et fôr for persiske kattunger. Fôret har en ekstremt høy fordøyelsessikkerhet. En unik kombinasjon av ekstremt lettfordøyelige proteiner som reduserer mengden fermenterbare rester i tarmen, med et høyt innhold av kalsium og fosfor, vil hjelpe din lille til å vokse opp sterk og sunn.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Specific™ Kitten FPD er et komplett fôr for kattunger. Fôret er beriket med omega 3-fettsyrer for å støtte sunn hud og pels samt utvikling av hjernen og synet. Fôret kan også gis til drektige og diegivende katter.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Meow Kitten er et deilig, naturlig kattemat som katten din vil elske. Laget av ferske ingredienser av høy kvalitet, er Meow Kitten et utmerket valg for din unge katts ernæringsbehov. Meow Kittens oppskrift ble laget i Sverige og inneholder alle nødvendige vitaminer og mineraler for at kattungen din skal vokse opp frisk.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Vil du gi katten din best mulig diett? FourFriends Grain-Free Kitten er et proteinrikt, kornfritt fôr for sunn vekst og utvikling. Den inneholder alle de nødvendige næringsstoffene for et balansert kosthold, inkludert prebiotika og probiotika. Katter elsker smaken av denne deilige maten, og det er enkelt å mate dem med våre praktiske gjenlukkbare poser.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Schesir Natural Selection er et familieeid selskap som har avlet opp renrasede kattunger av høy kvalitet i over 20 år. Kattungene våre er oppdratt i et kjærlig og nærende miljø, med god plass til å leke og utforske. Vi tilbyr den beste kvaliteten til den beste prisen, og kattungene våre er garantert sunne og lekne.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Kattungemat er spesialisert kattemat for kattunger. Det er viktig å gi kattungen riktig mat, slik at den kan vokse opp til å bli en sunn og sterk katt. Eukanuba Kitten Healthy Start er spesialtilpasset for å møte behovene til kattunger. Den inneholder alle næringsstoffene kattungen din trenger for å vokse opp stor og sterk, samtidig som den utforsker verden og lærer alt den trenger før voksen alder.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Ofte stilte spørsmål

Kan kattunger spise tørrfor?

Ja, kattunger kan spise tørrfor, men det er viktig å velge et tørrfor som er spesielt beregnet for kattunger. Kattunger har andre ernæringsbehov enn voksne katter, og det er derfor viktig å velge et tørrfor som dekker disse behovene. Kattunger trenger mer protein, fett og andre næringsstoffer enn voksne katter for å vokse og utvikle seg på en sunn måte. Tørrfor for kattunger er vanligvis litt mer energirikt enn tørrfor for voksne katter, og det inneholder også andre næringsstoffer som er viktige for kattungers vekst og utvikling.

Hvor mye tørrfor trenger en kattunge?

Hvor mye tørrfor en kattunge trenger vil avhenge av kattungens alder, aktivitetsnivå, rase og helse. Vennligst følg anbefalingen fra produsent. Disse er vanligvis tilgjengelig på pakningen.

Dyreprodukter
Logo