Vilkår og betingelser

Velkommen til Dyreprodukter.no. Ved å bruke vår nettside og kjøpe våre produkter, godtar du følgende vilkår og betingelser. Vennligst les dem nøye.

1. Generelle vilkår

1.1 Disse vilkårene gjelder for alle kjøp gjort gjennom Dyreprodukter.no. 1.2 Ved å bruke nettsiden og kjøpe produkter fra oss, aksepterer du våre vilkår og betingelser, samt vår personvernerklæring. 1.3 Vi forbeholder oss retten til å oppdatere eller endre vilkårene uten forvarsel. Det er ditt ansvar å holde deg oppdatert på gjeldende vilkår.

2. Bestilling og kjøp

2.1 Når du legger inn en bestilling, vil du motta en ordrebekreftelse på e-post. Denne bekreftelsen er en aksept for at vi har mottatt din bestilling. 2.2 Vi forbeholder oss retten til å kansellere bestillinger dersom produktet ikke er tilgjengelig eller ved tekniske feil. 2.3 Alle priser er oppgitt i norske kroner (NOK) og inkluderer merverdiavgift (MVA).

3. Betaling

3.1 Vi aksepterer følgende betalingsmetoder: Visa, MasterCard, PayPal. 3.2 Betaling vil bli belastet kortet ditt ved bestillingstidspunktet. 3.3 Dersom betalingen ikke gjennomføres, forbeholder vi oss retten til å kansellere bestillingen.

4. Frakt og levering

4.1 Vi tilbyr frakt til adresser innen Norge. 4.2 Leveringstiden er normalt 3-5 virkedager etter at bestillingen er behandlet. 4.3 Fraktkostnader legges til ved utsjekking og varierer avhengig av bestillingens størrelse og vekt.

5. Angrerett og retur

5.1 Du har rett til å angre kjøpet innen 14 dager etter mottak av varene. 5.2 For å benytte angreretten, må du kontakte oss på kundeservice@dyreprodukter.no med ditt ordrenummer og informasjon om hvilke produkter du ønsker å returnere. 5.3 Produktene må returneres i samme stand som de ble mottatt, uåpnede og i original emballasje. 5.4 Returkostnader dekkes av kunden, med mindre returen skyldes en feil fra vår side.

6. Reklamasjon

6.1 Hvis produktet er defekt eller ikke samsvarer med beskrivelsen, kan du reklamere innen 2 år fra kjøpsdato. 6.2 For å reklamere, vennligst kontakt oss på kundeservice@dyreprodukter.no med ditt ordrenummer og en beskrivelse av problemet. 6.3 Vi vil behandle reklamasjonen så raskt som mulig og tilby reparasjon, erstatning eller refusjon avhengig av situasjonen.

7. Personvern

7.1 Vi behandler dine personopplysninger i samsvar med vår personvernerklæring, som er tilgjengelig på nettsiden. 7.2 Ved å bruke vår nettside og gjøre kjøp, samtykker du til vår behandling av dine personopplysninger.

8. Ansvar

8.1 Dyreprodukter.no er ikke ansvarlig for indirekte skader eller tap som følge av bruk av våre produkter. 8.2 Vårt ansvar er begrenset til det beløpet du har betalt for produktet.

9. Lovvalg og tvister

9.1 Disse vilkårene er underlagt norsk lov. 9.2 Eventuelle tvister skal forsøkes løst i minnelighet. Hvis dette ikke lykkes, kan saken bringes inn for norsk domstol.

Kontaktinformasjon

Hvis du har spørsmål om våre vilkår og betingelser, vennligst kontakt oss på:

E-post: kundeservice@dyreprodukter.no.


Dyreprodukter
Logo