kattebur test: De 7 beste katteburene (desember 2022)

Liste over 7 kattebur, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste kattebur per desember 2022 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste kattebur

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige alternativene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 7 kattebur som til en hver tid er rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste kattebur i nåtid.

Trixie Capri 1 transportbur er et flott tillegg til enhver dyreelskers hjem. Den er designet for å være lett og lett å bære rundt på. Den har en slitesterk metallramme med to frontdører, to sidedører og en bakdør for enkel tilgang. Toppen og bunnen er laget av trådnett for det ultimate innen ventilasjon og synlighet.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Trixie Capri 1 transportbur er et trygt og slitesterkt transportbur for kjæledyret ditt. Den er laget av høykvalitets, giftfri plast og har en slitesterk stålramme. Den har doble dører med låsesystem, en stor inngangsdør med innebygd lås for å gi enkel tilgang til kjæledyret ditt, og et skyvebrett for enkel rengjøring. Trixie Capri 1 Transport Cage inkluderer også et feste

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Trixie Pet Products er en ledende produsent av kjæledyrprodukter og tilbehør. Trixie Pet Products har produsert kvalitetsprodukter for kjæledyr i over 25 år. Trixie Capri 1 transportbur (grønn) er designet for transport av kjæledyr i biler og andre kjøretøy. Buret har et avtakbart plastbrett og et ventilasjonsvindu som kan åpnes eller lukkes.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Våre Trixie transportbur er designet for behovene til dyreeiere. Inngangsdøren og taket på buret er laget av trådnett, som gir mulighet for ventilasjon og innsyn. Buret er utstyrt med en bakdør som kan åpnes fra begge sider. Dette gjør det mye enklere å laste inn kjæledyret ditt i buret og rengjøre det.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Trixie Capri 2 Transport Cage er et praktisk og stilig bur for transport av kjæledyrene dine. Dette transportburet er laget av slitesterk plast av høy kvalitet og har et bærehåndtak. Inngangsdøren kan enkelt åpnes og lukkes. Buret har fire metalltrådhyller, som er enkle å rengjøre. Trixie Capri 2 transportbur er egnet for små dyr som hamstere, marsvin, ørkenrotter,

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Trixie Capri 2 Transport Cage er et romslig og komfortabelt hjem for kjæledyret ditt under reise. Buret har en stor, låsbar dør med gummipakning for å holde kjæledyret ditt trygt inne. Capri 2 har et plastgulv som er lett å rengjøre og er laget av slitesterkt, lett metall.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Hold kjæledyret ditt trygt og sikkert med denne praktiske bærevesken. Snobby bærevesken er laget av slitesterke materialer og har en stabil konstruksjon, men kan foldes sammen for å spare plass når den ikke er i bruk. Den kan holde kjæledyr opp til 7 kg i vekt, og har en glidelås som er enkel å åpne og lukke.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Dyreprodukter
Logo