Kattesand test: De 12 beste alternativene (desember 2022)

Liste over kattesand-produkter, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste kattesand per desember 2022 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste kattesand

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige alternativene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av kattesand-alternativer som til en hver tid er rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste kattesand i nåtid.

Lei av rotet og lukten av vanlig kattesand? Yarrah Organic Catlitter er en biodynamisk, leire kattesand som er 100 % naturlig, miljøvennlig og lett å rengjøre. Med Yarrah trenger du aldri å bekymre deg for kattens søppelkasse igjen.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Slutt å bruke leirstrø til katten din! Eco Cane Cat Litter er en 100 % fornybar, nedbrytbar og brennbar sand som er bra for miljøet, katten din og deg. I motsetning til leirestrø er Eco Cane Cat Litter støvfritt, noe som gjør det sunnere og mer behagelig for katten din. Vi har 11 forskjellige størrelser å velge mellom, slik at du kan finne den perfekte passformen til ditt hjem.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Vi introduserer Eco Cane Cat Litter, det mest bærekraftige og miljøvennlige kattesand på markedet. Dette kattesand er laget av 100 % fornybare ressurser og er 99,99 % støvfritt. Den er også nedbrytbar og brennbar, noe som gjør den til et godt valg for miljøet og katten din!

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Å rengjøre kattens søppelkasse kan være et ork. Men med Toa-Lett trenger du ikke bekymre deg for det. Dette søppelet er laget av 100 % ren papirfiber og vil nøytralisere enhver lukt. Papiret er støvfritt og det vil ikke feste seg til kattens poter.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Toa-Light er en ny type strø laget av masse av ren papirfiber uten tilsetningsstoffer. Den er lysegrå eller lysebrun og kan variere litt i fargen. Den har en nøytraliserende effekt på lukt og er støvfri.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Majstor maisstrø er et maisstrø på størrelse med maisstrø som består av mais som har gjennomgått en patentert prosess for å komprimere naturlig absorberende mais til konsentrerte granulat. Majstor maisstrø er 99 % støvfri og er laget av fornybare ressurser, noe som gjør den til et miljøvennlig og bærekraftig valg for kattevennen din.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Si farvel til stinkende, støvete søppel. Smily kattesand Less er en naturlig kattesand laget av mikrobentonittleire som har en frisk duft av lavendel samtidig som den er 99 % støvfri. Den absorberer vond lukt og har effektiv klumpdannelse, noe som passer sensitive poter.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Monster Cat Sand Ocean Fresh 10 liter er den perfekte sanden for katten din å leke i. Den er laget med en spesiell oppskrift av naturlige mineraler og vulkansk aske, og er fri for skadelige tilsetningsstoffer som silika, asbest eller fargestoffer. Dessuten er det den eneste sanden på markedet som garantert er 100 % støvfri!

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Dyreprodukter
Logo