Flåttmiddel til hund test: De 7 beste flåttmidlene til hund (juli 2024)

Liste over 9 flåttmidler til hund, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste flåttmiddel til hund per juli 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste flåttmiddel til hund

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige alternativene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 9 flåttmidler til hund som til en hver tid er rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste flåttmiddel til hund i nåtid.

Skal du kjøpe flåttmiddel på nett? Vi anbefaler disse butikkene: I Love Dogs og Vetzoo

Beskytt kjæledyret ditt mot farene ved flått med dette Petwise flåtthalsbåndet. Det aktive stoffet i halsbåndet reaktiveres av hundens bevegelse, og skaper en frastøtende sone rundt kjæledyret ditt. Den aktive ingrediensen er sitrusduftende, så hunden din vil lukte godt og holde seg beskyttet.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Smartick Tick Remover er et trygt, enkelt å bruke og effektivt verktøy for fjerning av flått. Det er den første noensinne som er godkjent av FDA for å fjerne flått, og det er også den eneste som kan fjerne alle typer flått. Den er designet for å raskt fjerne flått fra kjæledyrene dine, familiemedlemmer eller til og med deg selv. Det er 100 % trygt og smertefritt og har til og med et sterkt LED-lys som gjør det enkelt

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Flått er ekkelt. De er bittesmå, de er blodsugende, og de kan overføre alvorlige sykdommer til mennesker. Men med Trixie Tick Picker kan du fjerne dem raskt og enkelt og trenger aldri å bekymre deg for dem igjen.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Fjern flått trygt fra kjæledyr og familiemedlemmer med Trixie flåttfjerner. Løkken er spesialdesignet for å passe rundt flåttens hode slik at du enkelt kan fjerne den uten å klemme eller trekke for hardt. Det lange håndtaket gjør det enkelt å nå selv dype innebygde flått.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Ofte stilte spørsmål

Hva er best mot flått på hund?

Det beste mot flått på hund er å gi hunden flåttmiddel. Det finnes ulike typer flåttmiddel, som sprayer, kremer, halsbånd og tabletter. Noen av disse produktene er spesielt utviklet for å drepe flåtten, mens andre kan hindre flåtten i å feste seg til hunden. Velg et flåttmiddel som er godkjent og som passer for hunden din.

Når bør hunden få flåttmiddel?

Det er viktig å gi hunden flåttmiddel gjennom hele året, siden flått kan være en trussel på ulike tider av året, avhengig av klima og geografisk beliggenhet. Det kan imidlertid være spesielt viktig å gi hunden flåttmiddel når det er varmt og fuktig ute, siden dette er den tiden flåttene er mest aktive. Det kan også være lurt å gi hunden flåttmiddel før den skal på tur til områder der det er kjent at det finnes mange flått, som for eksempel i skoger eller på fjellet.

Dyreprodukter
Logo