Flåttmiddel til hund test: De 7 beste flåttmidlene til hund (desember 2022)

Liste over 9 flåttmidler til hund, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste flåttmiddel til hund per desember 2022 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste flåttmiddel til hund

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige alternativene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 9 flåttmidler til hund som til en hver tid er rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste flåttmiddel til hund i nåtid.

Beskytt kjæledyret ditt mot farene ved flått med dette Petwise flåtthalsbåndet. Det aktive stoffet i halsbåndet reaktiveres av hundens bevegelse, og skaper en frastøtende sone rundt kjæledyret ditt. Den aktive ingrediensen er sitrusduftende, så hunden din vil lukte godt og holde seg beskyttet.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Smartick Tick Remover er et trygt, enkelt å bruke og effektivt verktøy for fjerning av flått. Det er den første noensinne som er godkjent av FDA for å fjerne flått, og det er også den eneste som kan fjerne alle typer flått. Den er designet for å raskt fjerne flått fra kjæledyrene dine, familiemedlemmer eller til og med deg selv. Det er 100 % trygt og smertefritt og har til og med et sterkt LED-lys som gjør det enkelt

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Flått er ekkelt. De er bittesmå, de er blodsugende, og de kan overføre alvorlige sykdommer til mennesker. Men med Trixie Tick Picker kan du fjerne dem raskt og enkelt og trenger aldri å bekymre deg for dem igjen.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Fjern flått trygt fra kjæledyr og familiemedlemmer med Trixie flåttfjerner. Løkken er spesialdesignet for å passe rundt flåttens hode slik at du enkelt kan fjerne den uten å klemme eller trekke for hardt. Det lange håndtaket gjør det enkelt å nå selv dype innebygde flått.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Dyreprodukter
Logo