Flåttmiddel til katt test: De 3 beste flåttmidlene (juni 2024)

Liste over 3 flåttmidler til katt, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste flåttmiddel til katt per juni 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste flåttmiddel for katt

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige alternativene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 3 flåttmidler for katt som til en hver tid er rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste flåttmiddel til katt i nåtid.

Hvis du elsker katten din, er det på tide å beskytte den mot flått. Petwise flåtthalsbånd er justerbart for å passe alle katter og reduserer risikoen for å bli bitt av flått. Kragen motvirker også bitende insekter. Det bør imidlertid ikke brukes til kattunger yngre enn 2 måneder.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Tickless Mini Cat Electronic Tick Rejector (Sort) er en revolusjonerende løsning for flåttkontroll som gir effektiv og sikker beskyttelse mot flått for kjæledyrene dine. Tickless Mini Cat Electronic Tick Rejector (svart) er designet for å være en enkel å bruke, langvarig og effektiv løsning for flått.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Dyreprodukter
Logo