Klorestativ til katt test: De 12 beste klorestativene (desember 2022)

Liste over 20 klorestativ til katt, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste klorestativ til katt per desember 2022 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste klorestativ for katt

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige alternativene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 20 klorestativ for katt som til en hver tid er rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste klorestativ til katt i nåtid.

Katter elsker å klatre og utforske. Med Kerbl Matterhorn vil katten din ha en sjanse til å gjøre begge deler! Denne klatreveggen er designet med kattens sikkerhet i tankene, laget av 100 % resirkulerbare materialer, og kommer med en børste for å rengjøre overflaten. Den kan monteres på veggen eller plasseres på gulvet, og den er enkel å montere.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Trixie Susanna Chlorine Furniture Black er en klorfri, miljøvennlig og bærekraftig møbelløsning. Vi tilbyr en rekke artikler som spisebord, stoler, benker og mer. Alle møblene våre er laget av 100 % resirkulerte materialer og hentet fra bærekraftige skoger.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Slutt å slite med det perfekte kattetreet til hjemmet ditt! Dogmans klorerte tre Aina Kloretre tilbyr mange valg for katten din uten å ta for mye plass. Klortreet Aina har hytte, hengekøye og flere koselige avsatser - alt dekket med myk, beige plysj. Det er den perfekte matchen for ethvert hjem!

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Du har vasket håret feil hele denne tiden! Det er på tide å bli vasket eller vasket godt. Slipp kjemikaliene for alltid med Trixie Ramon Kloretres naturlige sjampobarer. Vårt komplette sett har alt du trenger for sunt hår på badet ditt, for å holde orden med både sjampo- og balsamholderne våre, og se bra ut mens du gjør det.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Trixie Lauretta Kloretre er en 120 cm beige nattkjole i silke. Den har blondebol, blondermer og tyllskjørt. Blondeoverdelen er dekorert med blomsterapplikasjoner og har en båndtrimmet utringning. Blondeermene er trimmet med matchende bånd. Tyllskjørtet er dekorert med blomsterapplikasjoner og har en kantlinje.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Trixie Tomás Klomøblel er et dansk designselskap som tror på kraften i godt design for å gjøre verden til et bedre sted. Og de snakker ikke bare om design, de gjør det med produktene sine. Trixie Tomás Klomøblels visjon er å skape produkter som gjør folk glade, og å gjøre det bærekraftig.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Katter trenger også mosjon! Bygg en klatrevegg for katten din med vår Kerbl Mont Blanc klatrevegg. Det er den purrrfekte måten å holde katten din underholdt og sunn. Katter elsker å klatre, klø og utforske for å opprettholde sine naturlige jaktinstinkter. Veggen vår er laget av slitesterke, kraftige materialer som tåler selv de mest eventyrlystne katter.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Katter er naturlige jegere og trenger å klø, rive og leke. Trixie Palamos klormøbler er det perfekte stedet for katten din å klø og leke i trygge omgivelser. Treet er laget av mykt plysjmateriale med en farge beige og grå som katten din vil elske.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Kerbl Zugspitze klatrevegg er det perfekte kattetreet for kattevennen din. Den har et bredt utvalg funksjoner som vil holde katten din underholdt og fornøyd. Zugspitze klatrevegg er laget av naturlig tre, som er sunt og trygt for kattens sensitive poter.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Dyreprodukter
Logo