Klorestativ til katt test: De 12 beste klorestativene (juli 2024)

Liste over 20 klorestativ til katt, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste klorestativ til katt per juli 2024 i følge furbrukeren her.

Skal du kjøpe klorestativ på nett? Vi anbefaler disse butikkene: I Love Dogs og Vetzoo

Slik kårer vi beste klorestativ for katt

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige alternativene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 20 klorestativ for katt som til en hver tid er rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste klorestativ til katt i nåtid.

Katter elsker å klatre og utforske. Med Kerbl Matterhorn vil katten din ha en sjanse til å gjøre begge deler! Denne klatreveggen er designet med kattens sikkerhet i tankene, laget av 100 % resirkulerbare materialer, og kommer med en børste for å rengjøre overflaten. Den kan monteres på veggen eller plasseres på gulvet, og den er enkel å montere.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Trixie Susanna Chlorine Furniture Black er en klorfri, miljøvennlig og bærekraftig møbelløsning. Vi tilbyr en rekke artikler som spisebord, stoler, benker og mer. Alle møblene våre er laget av 100 % resirkulerte materialer og hentet fra bærekraftige skoger.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Slutt å slite med det perfekte kattetreet til hjemmet ditt! Dogmans klorerte tre Aina Kloretre tilbyr mange valg for katten din uten å ta for mye plass. Klortreet Aina har hytte, hengekøye og flere koselige avsatser - alt dekket med myk, beige plysj. Det er den perfekte matchen for ethvert hjem!

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Du har vasket håret feil hele denne tiden! Det er på tide å bli vasket eller vasket godt. Slipp kjemikaliene for alltid med Trixie Ramon Kloretres naturlige sjampobarer. Vårt komplette sett har alt du trenger for sunt hår på badet ditt, for å holde orden med både sjampo- og balsamholderne våre, og se bra ut mens du gjør det.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Trixie Lauretta Kloretre er en 120 cm beige nattkjole i silke. Den har blondebol, blondermer og tyllskjørt. Blondeoverdelen er dekorert med blomsterapplikasjoner og har en båndtrimmet utringning. Blondeermene er trimmet med matchende bånd. Tyllskjørtet er dekorert med blomsterapplikasjoner og har en kantlinje.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Trixie Tomás Klomøblel er et dansk designselskap som tror på kraften i godt design for å gjøre verden til et bedre sted. Og de snakker ikke bare om design, de gjør det med produktene sine. Trixie Tomás Klomøblels visjon er å skape produkter som gjør folk glade, og å gjøre det bærekraftig.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Katter trenger også mosjon! Bygg en klatrevegg for katten din med vår Kerbl Mont Blanc klatrevegg. Det er den purrrfekte måten å holde katten din underholdt og sunn. Katter elsker å klatre, klø og utforske for å opprettholde sine naturlige jaktinstinkter. Veggen vår er laget av slitesterke, kraftige materialer som tåler selv de mest eventyrlystne katter.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Katter er naturlige jegere og trenger å klø, rive og leke. Trixie Palamos klormøbler er det perfekte stedet for katten din å klø og leke i trygge omgivelser. Treet er laget av mykt plysjmateriale med en farge beige og grå som katten din vil elske.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Kerbl Zugspitze klatrevegg er det perfekte kattetreet for kattevennen din. Den har et bredt utvalg funksjoner som vil holde katten din underholdt og fornøyd. Zugspitze klatrevegg er laget av naturlig tre, som er sunt og trygt for kattens sensitive poter.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Ofte stilte spørsmål

sjekkmerkeHvordan få katten til å slutte å klore?

Det er viktig å huske på at kloring er en naturlig atferd for katter, og det kan være vanskelig å få dem til å slutte helt med det. Det finnes imidlertid noen ting du kan gjøre for å redusere klatringen og beskytte møblene dine:

  1. Gi katten en passende kloretre å klore på. En kloretre gir katten et sted å utøve sin klatring og kloring uten å skade møblene dine. Velg en kloretre som er stor nok til at katten din kan strekke seg ut og klore fritt, og som har flere nivåer for å utfordre katten din.

  2. Klipp kattens klør jevnlig. Klipping av klørne kan bidra til å redusere klatringen, siden katten ikke vil ha like mye behov for å klore for å holde klørne skarpe. Det er best å la en dyrlege eller en erfaren kattepasse klippe klørne for å unngå skader.

  3. Tilby katten alternative lekemidler. Katter kan klore på møbler for å leke eller for å markere territoriet sitt. Tilby katten alternative lekemidler som kan distrahere den fra møblene, som kattepinner med kloringstau eller en laserpeker.
  4. Belønne katten når den ikke klorer. Belønn katten med ros og godbiter når den ikke klorer på møblene dine, og forsøk å ignorere klatringen når den skjer. På denne måten kan du oppmuntre katten til å utøve sin klatring på en mer akseptabel måte.

Det er viktig å huske at det kan ta tid å lære katten å slutte å klore på møblene. Vær tålmodig og fortsett å belønne katten for å oppmuntre den til å endre atferden sin.

sjekkmerkeHvordan få en katt til å slutte å bite?

En katt kan bite av flere grunner, inkludert lek, stress, smerte eller som et forsvar. Det beste du kan gjøre for å få katten din til å slutte å bite er å identifisere årsaken til at den biter, og deretter jobbe med denne årsaken for å løse problemet.

Hvis katten din biter under lek, kan det hjelpe å leke med leker som er designet for å forhindre biting, slik at den lærer å leke på en mer forsvarlig måte.

Dersom katten din biter på grunn av stress eller smerte, kan det være lurt å søke råd hos en dyrlege for å finne en løsning. Uansett hva årsaken til bitingen er, er det viktig å huske at det ikke er noen enkel løsning, og det kan ta tid og tålmodighet å få katten din til å slutte å bite.

sjekkmerkeHvorfor klorer katten på møbler?

Katter klorer på møbler for å markere territoriumet sitt, for å trene klørne sine, og for å få en god strekking. Kloring er en naturlig atferd for katter.

Dyreprodukter
Logo