Hundesjampo test: De 12 beste hundesjampoene (juni 2024)

Liste over 67 hundesjampoer, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste hundesjampo per juni 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste hundesjampo

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige alternativene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 67 hundesjampoer som til en hver tid er rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste hundesjampo i nåtid.

Skal du kjøpe hundesjampo på nett? Vi anbefaler disse butikkene: I Love Dogs og Vetzoo

DermAllay Sensitive er en mild sjampo med kokosnøttolje for å lindre og roe kjæledyrets sensitive hud. Sjampoen passer også for valper og kattunger med sensitiv hud. Bruk den en eller to ganger i uken for å holde pelsen sunn, skinnende og full av liv.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Sjampoen som renser i dybden når pelsen har blitt skikkelig skitten. Animology Deep Clean Shampoo er designet for virkelig skitten pels. Takket være de nøye utvalgte ingrediensene, fjerner sjampoen effektivt uønsket smuss og dårlig lukt også.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Hunden din fortjener å se best mulig ut. Gi dem den behandlingen de fortjener med Animology True Colours. Sjampoen vår er skånsom, men likevel effektiv til å fjerne skitt, dander og annet rusk fra valpens pels. Det etterlater også pelsen deres med en vakker glans og en frisk duft. Med denne sjampoen vil hunden din se best ut og føle seg bra!

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Hunder med sensitiv hud trenger en sjampo som er like skånsom som de er. Vår Derma Dog Shampoo er spesielt laget for hunder med sensitiv hud, og er fri for sterke ingredienser som parfyme og fargestoffer. Den har også en lett, frisk duft som er perfekt for valpen din.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

En god hundesjampo er ikke bare en luksus, det er en nødvendighet. Hvis du vil at hunden din skal se og føle seg best mulig, må du sørge for at den får den beste sjampoen som mulig. Hair of the Dog er en høykvalitets sjampo som er spesielt utviklet for å redusere floker i pelsen. Sjampoen inneholder vitaminer og nærende stoffer som bidrar til å holde hundens pels velstelt og fri for floker

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Med Animology White Wash kan du få en vakker hvit pels på kun 2 vask! Alt du trenger å gjøre er å følge instruksjonene på flasken. Med denne sjampoen vil du kunne opprettholde en hvit pels uten problemer. Den er designet for å være skånsom og trygg for både mennesker og dyr.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Den perfekte sjampoen for hunden din med en lang rekke fordeler. Sjampoen er kompatibel med de fleste pels- og hudtyper, og er svært effektiv, men skånsom mot hunden din. Takket være den lavtskummende konsistensen forkortes også vasketiden.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

DermAlley er en beroligende og fuktighetsgivende sjampo med havregryn for hunder og katter. Laget med naturlige ingredienser, beroliger, fukter og løsner pelsen samtidig som den etterlater en lett, forfriskende duft. Denne sjampoen er perfekt for hunder med hudsykdommer eller allergier. Det er også flott for katter som liker å slikke seg selv.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Valpen din fortjener det beste, og det er det vi er her for. Vår veganske sjampo er laget med naturlige ingredienser som er skånsomme mot valpens hud, og den er aldri testet på dyr. Med en lett og fruktig duft, etterlater den hundens pels myk og skinnende, uten krus.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Lei av floker? Lei av å børste hunden din? Den beste måten å gjøre stell enklere på er å forhindre at det oppstår floker i utgangspunktet. Bruk Animology Knot Sure Detangle Spray for Dogs, en mild, pH-balansert spray som er beriket med provitamin B5 og pleiende stoffer for å gjøre pelspleie enklere. Det er den beste måten å få valpen til å se bra ut og føle seg bra!

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Dyreprodukter
Logo