GPS til katt test: De 5 beste GPSene (juni 2024)

Liste over 20 GPSer til katt, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste gps til katt per juni 2024 i følge furbrukeren her.

Skal du kjøpe gps til katt på nett? Vi anbefaler disse butikkene: I Love Dogs og Vetzoo

Slik kårer vi beste gps for katt

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige alternativene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 20 GPS for katt som til en hver tid er rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste gps til katt i nåtid.

Vi vet at du elsker katten din, men vi vet også at du ikke vil sitte fast i huset ditt med dem hele dagen. Derfor er Petsafe Staywell Katteluke 715 White den perfekte løsningen for deg og katten din. Denne enkle og praktiske katteluken er enkel å låse og låse opp, og bruker verken mikrobrikke eller magnet – det er bare en klassisk lås!

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Kan man spore en katt med chip?

Ja, det er mulig å spore en katt med et chip. En chip er en liten elektronisk enhet som er implantert under huden på katten din. Chipen inneholder informasjon om katten din, som for eksempel navn, adresse og telefonnummer, som kan leses av en scanner.

Hvis katten din kommer seg bort, kan en dyrepasser eller en dyrlege bruke en scanner til å lese chipen og få tak i kontaktinformasjonen din slik at de kan kontakte deg.

Chipen er et godt verktøy for å holde kontakten med katten din og sørge for at den blir returnert sikkert hvis den blir borte. Chipen innehar forøvrig ikke GPS-tracking.

Dyreprodukter
Logo