Sykkelkurv hund test: De 10 beste sykkelkurvene til hunden (mai 2024)

Liste over 10 sykkelkurver til hund, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste sykkelkurv per mai 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste sykkelkurv til hund

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige alternativene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 10 sykkekurver som til en hver tid er rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste sykkelkurv til hund i nåtid.

Skal du kjøpe sykkelkurv på nett? Vi anbefaler disse butikkene: I Love Dogs og Vetzoo

Aumüller Dog Bagasjekurv er den første og eneste bagasjekurven for sykler med beskyttelsesgitter. Dette forhindrer at hunden din blir skadet i tilfelle en kollisjon, og gjør den også mer synlig på veien. Kurven er ikke bare praktisk, men også behagelig for din firbeinte venn. Den er enkel å installere, passer til alle bagasjebrett, og er også vanntett.
Se beste pris
Dagens beste pris: tradetracker.net
Trixie Sykkelkurv i Arrow med Lattice Black er det perfekte tilbehøret til sykkelen din. Denne kurven festes direkte til styret og passer for hunder opp til 20 lbs. Gittertaket sørger for at valpen din kan få rikelig med frisk luft og mulighet til å se deg rundt når du er ute og sykler!
Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no
Du elsker valpen din, men du har aldri vært i stand til å ta den med på en sykkeltur fordi de er for store. Ikke nå lenger! Denne sykkelkurven er en perfekt løsning for de som vil ha med hunden sin på veien. Den er laget av tøft EVA-materiale som er lett å rengjøre og festes sikkert til styret.
Se beste pris
Dagens beste pris: ilovedogs.no
Den perfekte følgesvennen for alle hundeelskere som ønsker å ta med seg sin firbeinte venn på sykkelen. Med Trixie Friends on Tour sykkelkurv kan du ta hunden med deg og få den til å sitte komfortabelt foran deg mens du sykler. Kurven monteres enkelt på bagasjehyllen og kan raskt tas av igjen. Den er også laget av slitesterkt, vannavstøtende materiale, så det tåler alt
Se beste pris
Dagens beste pris: tradetracker.net

Dyreprodukter
Logo