Klorebrett til katt test: De 5 beste klorebrettene (april 2024)

Liste over 7 klorebrett til katt, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste klorebrett til katt per april 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste klorebrett for katt

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige alternativene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 7 klorebrett for katt som til en hver tid er rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste klorebrett til katt i nåtid.

Skal du kjøpe klorebrett på nett? Vi anbefaler disse butikkene: I Love Dogs og Vetzoo

Katter må klø seg. Det er deres måte å markere territorium på og holde klørne friske. Men å skrape på møbler og tepper kan være dyrt og tidkrevende å reparere. Med Trixie Scratchy kan du trene katten din til å klø på pappoverflaten i stedet for møblene dine, noe som sparer deg for tid og penger.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Katter er kjent for å klø på møbler og tepper. Det ligger i deres natur! Trixie Sisalham er den perfekte løsningen for å beskytte dine møbler, tepper og fornuft. Laget av naturlig sisalhamp, er den myk å ta på for katten din og gir den et trygt sted å klø.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Katter elsker å klø på møbler, og du vil ikke at de skal ødelegge den fine nye sofaen din. Trixie Wavy Chlorine Furniture er den perfekte løsningen for deg. Den er laget av korrugert klor som katter ikke kan klø og er i tillegg vanntett, så vann vil heller ikke trenge gjennom og ødelegge møblene dine. Du trenger aldri å bekymre deg for at kattene dine skal skrape opp møblene dine igjen.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Trixie Wild Cat er verdens første klorfrie papp. Den er laget med 100 % resirkulerte materialer og er 100 % resirkulerbar – en første for industrien. Med sin unike, patenterte design er Trixie sterkere enn tradisjonell papp og kan brukes til en rekke formål – fra emballasje til dekorasjon.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Dyreprodukter
Logo