Kjølematte hund test: De 10 beste kjølemattene (juli 2024)

Liste over 11 kjølematter til hund, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste kjølematte per juli 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste kjølematte til hund

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige alternativene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 11 kjølematter til hund som til en hver tid er rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste kjølematte i nåtid.

Skal du kjøpe kjølematte på nett? Vi anbefaler disse butikkene: I Love Dogs og Vetzoo

Trixie-kjølematten er designet for å holde kjæledyret ditt kjølig i sommervarmen. Matten er fylt med kald gel og holder seg kald i timevis. Den kan brukes nesten i det uendelige og trenger ikke å avkjøles i vann eller i fryseren. Matten gir en gradvis avkjøling og er perfekt for kjæledyr som trenger litt ekstra avlastning på varme dager.
Se beste pris
Dagens beste pris: ilovedogs.no
Sommeren nærmer seg, og du vet hva det betyr? Varme, varme dager. Med vår kjølematte vil valpen din kunne nyte utendørs uten å bli for varm. Matten begynner å avkjøles så fort den kommer i kontakt med kroppen og kan brukes både hjemme og når du er ute på noe. Med lav egenvekt er denne matten perfekt for alle hunder og katter.
Se beste pris
Dagens beste pris: tradetracker.net
Det er sommer og hunden eller katten din er varm. Skaff dem en kjølematte for å holde dem kjølige og komfortable. Denne matten begynner å avkjøles så snart den kommer i kontakt med kroppen og kan brukes både hjemme eller når du er ute på noe. Med den lave egenvekten er den lett å ta med seg overalt.
Se beste pris
Dagens beste pris: tradetracker.net
Når de varme sommermånedene nærmer seg, er det viktig å sørge for at kjæledyrene dine er så komfortable som mulig. Keep Cool er en kjølematte som kan plasseres på et kjølig sted, slik at kjæledyret ditt kan ligge og holde seg kjølig. Dette er en fin måte å hjelpe dem med å slå varmen!
Se beste pris
Dagens beste pris: tradetracker.net
Bondi kjølematte er den ukompliserte måten å gi kjæledyrene litt forfriskende avkjøling. Matten er fylt med en gel som reagerer på varmen fra dyret og begynner å fordampe, noe som gir dem umiddelbar og kontinuerlig lindring fra varmen. Matten kan brukes hvor som helst, når som helst, og kan etterfylles med vann eller avkjøles i kjøleskapet.
Se beste pris
Dagens beste pris: tradetracker.net
Bondi kjølematte er en ukomplisert og effektiv måte å holde kjæledyrene dine kjølige i de varme sommermånedene. Den er fylt med en gel som reagerer på temperaturendringer og gir en forfriskende følelse for kjæledyrene dine. Matten er enkel å bruke og kan plasseres på hvilken som helst overflate, og den er lett slik at du kan ta den med overalt.
Se beste pris
Dagens beste pris: tradetracker.net
Bones er den perfekte kjølematten for hunden din på varme sommerdager, og den fungerer ukomplisert! Det er en stilig og dekorativ matte som har en kjølende effekt. Matten kan brukes til mange formål. Den kan brukes til å kjøle ned hunden din på varme sommerdager, eller den kan brukes som madrass eller som utematte.
Se beste pris
Dagens beste pris: tradetracker.net

Ofte stilte spørsmål

Hva kan hjelpe for å kjøle ned en hund?

Hvis hunden din blir for varm, kan det være lurt å prøve å kjøle den ned på en trygg og skånsom måte. Noen mulige måter å gjøre dette på kan være å:

  • Gi hunden tilgang til skygge og et kjølig sted, for eksempel innendørs eller under en parasoll.
  • Gi hunden masse vann å drikke, slik at den kan holde seg hydrert.
  • Sprøyt hunden med kaldt vann, for eksempel fra en sprayflaske eller en slange.
  • La hunden bade eller svømme i et kjølig basseng eller en dam.
  • Gi hunden en isbit eller en fryst godbit å tygge på.
  • Bruk en kjølematte

Det er imidlertid viktig å huske at noen hunder kan reagere allergisk på kaldt vann eller is, så du bør sjekke med en veterinær først dersom du er i tvil. Hvis hunden din viser tegn på å være varm og sliten, bør du også sørge for å avbryte aktiviteten og la den hvile i et kjølig og skyggefullt sted. På denne måten kan du sikre at hunden din blir kjølt ned på en trygg og skånsom måte.

Hvordan bruke kjølematte til hund?

En kjølematte er en enkel og effektiv måte å holde hunden din kjølig og komfortabel i varmt vær. For å bruke kjølematte til hunden din, bør du først og fremst sørge for at den er ren og tørr.

Deretter kan du legge den på et flatt og skyggefullt sted, for eksempel på en veranda eller i en stue med air condition. Når hunden din ligger på kjølematte, vil den få en kjølende effekt gjennom kroppen, slik at den holder seg komfortabel og avkjølt.

Det er imidlertid viktig å huske at noen hunder kan være allergiske mot kjølematter, så du bør sjekke med en veterinær først dersom du er i tvil. På denne måten kan du bruke kjølematte til hunden din på en trygg og skånsom måte.

Dyreprodukter
Logo