Reisebur hund test: De 6 beste reiseburene til hund (juni 2024)

Liste over 6 reisebur til hund, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste reisebur per juni 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste reisebur til hund

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige alternativene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 6 reisebur til hund som til en hver tid er rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste reisebur i nåtid.

Skal du kjøpe reisebur på nett? Vi anbefaler disse butikkene: I Love Dogs og Vetzoo

Når du er på veien trenger du et bur som er pålitelig og enkelt å montere. Grey Capri 3 er et reisebur i hard plast for katter og små hunder som er enkelt å montere. Den kommer i tre deler, så den er rask og enkel å sette opp. Dette slitesterke buret har også god ventilasjon og kan festes med bilbelte for ekstra sikkerhet. I tillegg brettes den lett sammen når du ikke bruker den

Se beste pris
Dagens beste pris: ilovedogs.no

Blue Capri 3 er det perfekte reiseburet i hardplast for din katt eller lille hund. Den er solid og godt egnet for reiser og kjøring. Kjæledyret ditt vil være trygt i dette holdbare, godt ventilerte og lett å montere buret. Den er tilgjengelig i tre deler og kan festes med et sikkerhetsbelte. De tre delene klikkes enkelt sammen for å skape den perfekte varme hulen for kjæledyret ditt.

Se beste pris
Dagens beste pris: ilovedogs.no

Little Capri 2 er et reisebur i hard plast for katter og små hunder. Den egner seg godt til reise og kjøring, og kan festes med bilbelte. Buret har god ventilasjon og kan enkelt klikkes sammen. Den har også et varmt huleved, slik at kjæledyret ditt kan ha et koselig sted å sove.

Se beste pris
Dagens beste pris: ilovedogs.no
Catit White Tiger Voyageur transportbur er en flott måte å transportere kjæledyret ditt trygt og komfortabelt. Denne holdbare, solide, trygge og perfekt for besøk til veterinæren eller når du transporterer kjæledyret med bil. Katter elsker Catit White Tiger Voyageur transportbur, da det har et veldig romslig interiør med en behagelig, myk base. Det er god plass for katten din å bevege seg rundt og strekke seg ut i denne romslige bæreren.
Se beste pris
Dagens beste pris: tradetracker.net

Dyreprodukter
Logo