Kattebørste test: De 6 beste kattebørstene (mai 2024)

Liste over 6 kattebørster, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste kattebørste per mai 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste kattebørste

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige alternativene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 6 kattebørster som til en hver tid er rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste kattebørste i nåtid.

Skal du kjøpe kattebørste på nett? Vi anbefaler disse butikkene: I Love Dogs og Vetzoo

Flak er et drag. Med Trixie Floke Remover Curved Cutters kan du bli kvitt dem på et øyeblikk! Våre buede kuttere er designet for å raskt og enkelt fjerne flak fra neglene dine. De er også flotte for å forme, glatte ut og filing av negler.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

FURminator er verdens #1 stelleverktøy for katter og hunder. Den har et blad i rustfritt stål som forsiktig trekker bort underull og løst hår, men etterlater overpelsen uskadet og skinnende. Det er løs underull som er årsaken til utfelling. Bruk den på alle typer kort pels for å stimulere blodsirkulasjonen og la kjæledyret ditt se vakkert ut.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

FURminator Cat Long Hair er et revolusjonerende pleieverktøy for langhårede katter som har et blad i rustfritt stål som forsiktig trekker bort underull og løst hår, men etterlater overpelsen uskadet og skinnende. Det er løs underull som er årsaken til at den faller, så regelmessig bruk av dette verktøyet kan bidra til å holde katten din sunn og ren.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Furminator Short Hair Cat stelleverktøyet er det eneste stelleverktøyet på markedet designet for å møte de spesifikke behovene til katter med kort pels. Furminatorens patenterte teknologier når dypt under kattens lange topppels for forsiktig å fjerne underull og løst hår, noe som reduserer avfall opp til 90 %.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

FURminators patenterte, rustfrie stålblad trekker skånsomt og effektivt vekk underull og løse hår, og etterlater overpelsen skinnende og sunn. Det er underpelsen som er ansvarlig for å felle. Verktøyet stimulerer blodsirkulasjonen og bidrar til å holde kattens hud og pels sunn.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Dyreprodukter
Logo