Kaninbur test: De 12 beste kaninburene (mai 2024)

Liste over 21 kaninbur, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste kaninbur per mai 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste kaninbur

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige alternativene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 21 kaninbur som til en hver tid er rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste kaninbur i nåtid.

Skal du kjøpe kaninbur på nett? Vi anbefaler disse butikkene: I Love Dogs og Vetzoo

Skyline smådyrsbur Maxi XXL er et solid hjem for marsvinet eller dvergkaninen for livet! Kombinasjonen av robuste materialer og høy produksjonskvalitet sikrer holdbarhet. Buret består av et stabilt metallstativ og gitter med plastdeksel og rustfrie stålstenger. Gitteret er utstyrt med et plastdeksel, som kan tas av for rengjøring. Maxi XXL har et areal på ca. 50
Se beste pris
Dagens beste pris: tradetracker.net

Med sine slitesterke materialer av høy kvalitet er Ferplast Krolik 200 et av de beste burene for kaniner. Den har en stor dør, slik at du enkelt kan få tilgang til kjæledyret ditt. Den har også en innebygd vannflaske og matskål, slik at du kan gi kjæledyret ditt alt de trenger.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Ferplast Rabbit 120 Double Rabbit Cage er et romslig og komfortabelt hjem for to kjæledyrkaniner. Den inkluderer to store rom med totalt 4 mateplasser og 4 vannkopper, samt en rampe for enkel tilgang til øvre nivå. Dette kaninburet er laget av slitesterk plast av høy kvalitet som er lett å rengjøre og vedlikeholde.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Ferplast Krolik 140 Plus Kaninbur 142x60x50 cm er en stor kaninhytte med et samlet areal på 14 kvm (14 kvm). Hytta passer for inntil 6 kaniner og har en åpning på toppen og på forsiden for enkel tilgang. Hytta er laget av kryssfiner med vanntett lakk som gir beskyttelse mot regn, snø,

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Ferplast Krolik 140 Kaninbur 142x60x50 cm er et høykvalitets alt-i-ett-bur for kjæledyret ditt. Den er laget av 100 % resirkulerbare materialer og har en slitesterk metallramme. Buret inkluderer to dører, som kan åpnes separat og har et avtakbart brett i bunnen for enkel rengjøring.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Trixie Transportbur er det perfekte transportburet for små dyr, som hamstere, marsvin og andre gnagere. Buret er lett og lett å bære med to håndtak og en skulderstropp, noe som gjør det perfekt for å ta med kjæledyret ditt hvor som helst du skal!

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Dyreprodukter
Logo