Kaninmat test: De 12 beste kaninfor-produktene (juni 2024)

Liste over 13 kaninmat, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste kaninmat per juni 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste kaninmat

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige alternativene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 13 kaninfor som til en hver tid er rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste kaninmat i nåtid.

Kjæledyret ditt fortjener det beste. Gi dem det beste. JR Farm Super-Rodent feed er et blandingsfôr som også kan brukes som hovedfôr til kaniner, marsvin og andre gnagere. Det er en nøye utvalgt blanding av ekstremt smakfulle ingredienser og inneholder alle vitaminene og mineralene som kjæledyret ditt trenger for å være sunt og lykkelig.
Se beste pris
Dagens beste pris: tradetracker.net
Dvergkaniner fortjener det beste. JR Farm's Grainless Complete er et fullfôr for dvergkaniner, uten noe korn eller biprodukter fra korn. Dette sunne og smakfulle fullfôret er laget av 100 % skånsomt pressede quad-pieces som kombinerer alle spesielle ingredienser, og har en deilig smak som kjæledyret ditt vil elske!
Se beste pris
Dagens beste pris: tradetracker.net
Dvergkaniner kan ikke leve av høy alene. Grainless Complete er et komplett og sunt kosthold for dvergkaniner som ikke bare er kornfritt, men også uten biprodukter fra korn. Dette fullfôret kombinerer alle de nødvendige næringsstoffene for et sunt liv i en smakfull og lett-å-spise form som er perfekt for din lille kanin.
Se beste pris
Dagens beste pris: tradetracker.net
Dvergkaniner er naturlig små, men det er vanskelig å finne et fôr som passer akkurat for dem. JR Farm Grainless One er spesialdesignet for dvergkaniner, og gir alle de næringsstoffene de trenger uten kornene som kan gi fordøyelsesproblemer. Det er et næringsrikt, sunt kaninfôr som er perfekt for alle raser av dvergkaniner.
Se beste pris
Dagens beste pris: tradetracker.net
Dvergkaniner er et populært kjæledyr, men de kan være utfordrende å ta vare på. Vilmie dvergkaninfôr er et komplett og balansert kosthold som er enkelt å mate og holder dem sunne. Med råvarer av høy kvalitet og gunstig pris er Vilmie det beste valget for dvergkaninfôr.
Se beste pris
Dagens beste pris: tradetracker.net
Versele-Laga Crispy Pellets Rabbits er et balansert kaninfôr som ikke inneholder tilsatt korn. I stedet inneholder den massevis av næringsrike urter. Pelletsformen forhindrer selektivt utvalg av næringsstoffer. Crispy Pellets inneholder en "Happy & Balanced" formel som inneholder ikke mindre enn 16 % protein og 8 % fett, samt et høyt nivå av kalsium og fosfor. Dette fôret passer for alle raser av kaniner,
Se beste pris
Dagens beste pris: tradetracker.net
Versele-Laga Nature er et førsteklasses kaninfôr. Laget med ferske og naturlige ingredienser, er det den perfekte dietten for kjæledyrkaninen din. Den inneholder ingen kunstige smaksstoffer, konserveringsmidler eller tilsetningsstoffer. Versele-Laga Nature er et næringsrikt og deilig kaninfôr som vil holde kjæledyret ditt sunt og lykkelig!
Se beste pris
Dagens beste pris: tradetracker.net

Ofte stilte spørsmål

Hva liker kaniner best å spise?

Kaniner spiser primært planter, gress og høy. Du kan også mate de med forblandinger som er spesialtilpasset deres ernæringsbehov.

Hvor ofte skal man mate kaniner?

Det avhenger av hvilken type for kaninen får, men i utgangspunktet bør kaniner ha tilgang til mat hele døgnet. Kaniner har trenger mye fiber for at holde fordøyelsen i gang, så det er en god idé å sørge for at de har adgang til ferskt høy eller halm til enhver  tid. Hvis kaninen får forblandinger, bør den have tilgang til maten i et begrenset omfang.

Hvor mye gulrot kan en kanin spise?

Gulrøtter er en god kilde til vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer som kaniner trenger. Det kan bli for mye av alt, så det er anbefalt å balansere doseringen av gulrøtter. Dersom kaninen inntar store mengder gulrøtter kan det skape problemer for fordøyelsen.

Er agurk bra for kaniner?

Agurk kan være en god kilde til hydrering for kaninen. Du bør også være flink til å dosere agurken du gir til kaninen, slik at de ikke får for mye. Litt er fint og helt ok, men for mye kan skade kaninen.

Dyreprodukter
Logo