Hundebørste test: De 12 beste hundebørstene (juni 2024)

Liste over 44 hundebørster, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste hundebørste per juni 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste hundebørste

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige alternativene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 44 hundebørster som til en hver tid er rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste hundebørste i nåtid.

Skal du kjøpe hundebørste på nett? Vi anbefaler disse butikkene: I Love Dogs og Vetzoo

Hvis du leter etter en unik gave til noen spesiell, så er dette det! Den perfekte gaven til en bursdag, jubileum eller høytid. Dette kortet er laget av metall og har et vakkert design som garantert vil behage.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no
Trixie Universal Trimmer Curved Teeth Fine er en ergonomisk og lett trimmer som er perfekt for trimming av kjæledyr. Den er enkel å bruke, og har et buet blad som er skånsomt mot huden. Bladet er også laget av rustfritt stål, så det vil aldri ruste eller korrodere.
Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Furminator er en meget effektiv pelskam for å fjerne underull, og fjerner løst hår og underull i så å si alle typer pels uten å skade overpelsen. Furminator reduserer hårtap med opptil 90 %. Med innebygd FURejector fjerner du løst hår fra verktøyet med letthet.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Furminator er den mest effektive hårkammen for å fjerne underull, og fjerner løst hår og underull i praktisk talt alle typer pels uten å skade overpelsen. Furminator reduserer hårtap med opptil 90 %. Med innebygd FURejector fjerner den løst hår fra kammen med letthet.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Hvis du eier et kjæledyr, vet du hvor mye hår de kan kaste. Og hvis du er en dyreelsker, vet du hvor vondt det er å se dem bli kløende og kløende. FURminator er det eneste verktøyet som garantert reduserer utslipp med opptil 90 %. Det er også den eneste med en FURejector-knapp for å enkelt fjerne løst hår fra verktøyet. Så slutt å kaste bort tid og penger

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Furminator er den #1 bestselgende kjæledyrhårfjerneren i verden! Det er et revolusjonerende verktøy for å fjerne kjæledyrhår fra møbeltrekk og møbler, og er designet for å slutte å falle i sporene. Med FURejector-teknologi fjerner den løst hår og underull uten å skade kjæledyrets topppels.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Trixie Dog Brush er en dobbeltsidig børste for hundestell. De korte bustene på den ene siden er ideelle for å fjerne matter og floker, mens de lengre bustene på den andre siden er perfekte for en all-over børsting. Børsten er laget av materialer av høy kvalitet og passer for både langt og kort hår.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Ofte stilte spørsmål

Hvor fort vokser pelsen på en hund?

Noen faktorer som kan påvirke hvor fort pelsen vokser, inkluderer rase, alder og genetikk. Generelt vil imidlertid pelsen på en hund vokse rundt 0,5-1,5 cm per måned. Dette betyr at pelsen til en hund kan vokse opptil 18 cm i løpet av ett år.

Hvordan få ut floker på hund?

En enkel måte å få ut floker i pelsen til hunden din på, er å bruke en børste eller kam med tette tenner. Start med å børste eller kamme hundens pels forsiktig i en retning, fra ryggen og nedover. Fortsett å børste eller kamme pelsen forsiktig, og prøv å få ut så mange floker som mulig. Hvis du kommer over en floke som er spesielt vanskelig å få ut, kan du prøve å løsne den opp ved å børste eller kamme rundt den, og deretter forsiktig trekke den ut.

Hvor ofte bør man børste hunden?

Hvor ofte hunden din trenger å børstes, vil avhenge av rasen og tykkelsen på pelsen. Noen hunder med tykk og krøllete pels kan trenge daglig børsting for å holde pelsen fri for floker og tang. Andre hunder med tynnere og glattere pels kan klare seg med mindre hyppig børsting. Generelt bør du prøve å børste hunden din minst en gang i uken for å holde pelsen i god form.

Dyreprodukter
Logo