kattetoalett test: De 12 beste kattetoalettene (juni 2024)

Liste over 31 kattetoalett, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste kattetoalett per juni 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste kattetoalett

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige alternativene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 31 kattetoalettene som til en hver tid er rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste kattetoalett i nåtid.

Skal du kjøpe kattetoalett på nett? Vi anbefaler disse butikkene: I Love Dogs og Vetzoo

Katter er naturlige jegere og de elsker å skitne potene litt. Derfor er Simply Clean den perfekte løsningen for å holde katteboksen din ren alene. Bare fyll den med søppel, koble den til og se den gjøre jobben for deg! Den fjerner avfall og lukt, noe som betyr at du kan bruke mindre tid på rengjøring og mer tid på lek. I tillegg er den laget av slitesterke materialer som er enkle å rengjøre.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Litter Kwitter er en revolusjonerende ny måte å holde hjemmet ditt rent og katten glad på. Systemet lærer katten din å bruke toalettet i stedet for søppelboksen, og det er så enkelt som 1-2-3. Det er på tide å si farvel til søppel, søppelkasser og stinkende søppelsekker.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Du er ikke en slave av toalettet ditt. Toalettet ditt skal være en slave for deg. Med Ferplast Right kan du endelig få den perfekte toalettopplevelsen. Designet med tanke på din komfort, er hjørnetoalettet vårt den perfekte løsningen for dine baderomsbehov.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Bella Maxi dekktoalett er en løsning for de som er ute etter et toalett som er både kompakt og enkelt å rengjøre. Den lukkede fronten hindrer spredning av lukt, mens utformingen av toalettet gjør det enkelt å rengjøre, selv med begrenset plass. Bella Maxi dekktoalett er tilgjengelig i hvit, med valg mellom to setehøyder og to størrelser.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Magix er det mest kompakte, lette og brukervennlige taktoalettet på markedet. Den er perfekt for ethvert eventyr der vekt og plass er på topp. Magix sin unike design gjør at den kan brukes på en rekke måter, fra sittende til huk. Magix er også så enkelt å sette opp og lagre at du aldri vil gå tilbake til et vanlig toalett igjen!

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Rotho MyPet Bella Cat Box Bottom / Ceiling er en virkelig smart katteboks som du bestemmer utseendet på. Produktet du ser på her er enten en bunn eller et tak. Hvis du bare vil ha en enkel, vanlig katteboks, så skaff deg Rotho MyPet Bella Cat Box Bottom. Hvis du ønsker å gi hjemmet ditt et elegant og moderne preg, så skaff deg Rotho MyPet Bella Cat Box Roof.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Kattelskere vet at søppelboksen er et nødvendig onde. Men det trenger ikke være det! MyPet Solid Cat Box er en stilig og praktisk katteboks som vil få hjemmet ditt til å lukte friskt og rent. Det er lett å rengjøre også! Taket kan tas av for enkel tilgang, og bunnen har en praktisk falldør.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Katten din fortjener det beste! Si farvel til stinkende, stygge søppelkasser med MyPet Solid Cat Cover Bag. Det er ikke bare for katter, det er for mennesker også! Taket kan tas av slik at du kan bruke det som en vanlig romslig oppbevaringspose. Designet er så søtt at du vil vise det til venner og familie.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Rothos kattetoalett MyPet Top Entry er et smart og praktisk kattetoalett med takåpning. Det gir katten din privatliv samtidig som den begrenser kattesand utenfor toalettet. Denne søppelboksen er enkel å rengjøre og kommer med en innebygd luktfjerner og oppfrisker for å holde den frisk. Den høykvalitets plastkonstruksjonen er slitesterk, og den glatte overflaten er lett for katter å komme inn og ut av. Takåpningen

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Modern Arist-o-tray Sandbox er en vakker og morsom måte å lære barna om de gamle grekerne. Barn vil lære alt om grekerne, fra gudene deres til spillene deres, og de mange måtene de forandret samfunnet på. Dette er en perfekt gave til alle barn som elsker historie, eller for de som akkurat har begynt å lære om det!

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Hvordan få kattedoen til å ikke lukte?

Det er viktig å holde kattedoen ren og ryddig for å unngå at den lukter. Det beste du kan gjøre for å holde kattedoen ren er å tømme den regelmessig, slik at den ikke blir overfylt. Du bør også rengjøre kattedoen med jevne mellomrom, ved å bruke en mild såpe og varmt vann. Dette vil fjerne eventuelle rester og bakterier som kan forårsake lukt.

Dyreprodukter
Logo