katteleker test: De 12 beste kattelekene (desember 2022)

Liste over 155 katteleker, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste katteleker per desember 2022 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste katteleker

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige alternativene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 155 katteleker som til en hver tid er rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste katteleker i nåtid.

Vårt siste tilskudd til ROGZ Plush-familien er den søteste ballen med fjær. Denne leken er laget for de tøffeste tyggere og er perfekt for enhver valp som elsker å hente. Den myke, myke utsiden er slitesterk og vil vare lenge. Innsiden har en squeaker som vil holde valpen underholdt i timevis.

Se beste pris
Dagens beste pris: fr135.net

Flotte for hunder i alle størrelser, disse plysjballene med fjær vil holde valpen underholdt i timevis. De er perfekte for å hente, tygge og kose. Og den beste delen? Du kan fjerne fjærene for å få dem til å vare enda lenger.

Se beste pris
Dagens beste pris: fr135.net

Katter er naturlige jegere, så gi dem sjansen til å føle at de er på jakt med Catit Senses Speed. Denne fartsaktiverte, blinkende ballen inne på banen skaper visuell spenning mens den forhøyede banen med gjennomsiktig tak lar ballen rulle i en berg-og-dal-bane mens katten din kan se, jage og slå den.

Se beste pris
Dagens beste pris: fr135.net

KONG Wild Tails er den perfekte måten å holde katten aktiv og engasjert. Det myke plysjmaterialet er designet for å bli kastet, slått og jaget av kattevennen din. Fjærhalen gir en lokkende bevegelse som etterligner det naturlige jaktinstinktet hos katter. Med en rekke mønstre å velge mellom, vil du garantert finne en KONG Wild Tails som vil tiltrekke kattens oppmerksomhet.

Se beste pris
Dagens beste pris: fr135.net

Cat It Senses 2.0 Play Circuit er en flott måte å holde katten din opptatt og aktiv med den nye, forbedrede designen. De 5 rørene og endedelene kan konfigureres på en rekke måter for å skape hindringer for katten din å hoppe over, eller som en labyrint å utforske. Katter elsker det!

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Du fortjener et godt liv. Det gjør katten din også. Og hva er vel bedre enn en massasje? Cat It Senses Massasjesenter er den ultimate måten å skjemme bort kattevennen din på, med tre forskjellige massasjestiler å velge mellom, og en potemassasjeapparat som får kjæledyret til å spinne i timevis. Gjør deg klar for noen seriøse kos!

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Cat It Senses Play Center er et stimulerende og morsomt aktiveringsleketøy for katter. Cat It Senses Play Center er designet for å stimulere kattens nysgjerrighet, og har en rekke teksturer, lyder og bevegelser som vil holde katten din underholdt og aktiv.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Katter er naturlige rovdyr, og de trenger å føle spenningen ved jakten. Cat It Senses Speed er en bevegelsesaktivert ball som vil holde katten din underholdt i timevis. Den har også en innebygd høyttaler som spiller av lyder for å hjelpe katten din med å jakte ballen. Cat It Senses Speed er tilgjengelig i tre forskjellige størrelser, slik at du kan finne den som passer for ditt hjem.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

KONG Kickeroo Mus er en katteleke med kattemynte. Det er ikke mulig å velge en bestemt farge, en av de to fargene leveres ved bestilling. Produktfilmen finner du på Youtube.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Dyreprodukter
Logo