Bilbelte til hund test: De 12 beste bilbeltene til hund (april 2024)

Liste over 25 bilbelter til hund, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste bilbelte til hund per april 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste bilbelte til hund

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige alternativene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 25 bilbelter til hund som til en hver tid er rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste bilbelte til hund i nåtid.

Skal du kjøpe bilbelte på nett? Vi anbefaler disse butikkene: I Love Dogs og Vetzoo

Hold hunden din trygg i bilen med MiM All Safe. Selen er kollisjonstestet og godkjent i Sverige, så du kan være trygg på at hunden din er trygg på veien. Den er laget med en Y-sele og vattert med et slitesterkt gummifôr for ekstra beskyttelse. Denne selen er enkel å ta på hunden din og deretter feste i det vanlige sikkerhetsbeltet, noe som betyr at den kan brukes i alle kjøretøy!

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

MiM All Safe er den sikreste hundeselen på markedet. Den oppfyller eller overgår alle sikkerhetsstandarder i Sverige og har blitt kollisjonstestet og godkjent. Den er enkel å ta av og på, selv med en vinglete hund, og kan brukes i enhver bil. Selen er også vattert med slitesterk gummifôr for ekstra komfort.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

MiM All Safe er en svensk-testet, kollisjonsgodkjent hundesele som enkelt tas på og festes i det vanlige sikkerhetsbeltet. Selen er en Y-sele med slitesterk gummifôr, og den er vattert for komfort og stil. Den er perfekt for alle biler, så du kan ta med deg valpen hvor som helst.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

MiM All Safe er den sikreste bilselen i verden. Den er kollisjonstestet og godkjent i Sverige, og er den eneste bilselen som kan brukes i enhver bil. MiM All Safe er en Y-sele med et vattert, slitesterkt gummifôr.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Rukka Bil Bilsele Svart er et bilsetetrekk med et design som gjør det enkelt å rengjøre. Tilgjengelig i sort, den er laget av slitesterkt og pustende materiale, som bidrar til å holde bilen kjølig og tørr. Den har et vannavstøtende belegg, noe som betyr at du kan tørke bort søl uten å bekymre deg for at de trenger inn i stoffet.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Rukkas Bil Bilsele Svart er et bilsetetrekk som beskytter bilens interiør mot skitt, støv og søl. Den er laget av pustende stoff med en vannavstøtende finish som ikke fester seg til klærne dine. Den kan brukes på skinn- eller stoffseter og er enkel å installere.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Rukka Car Bilsele Svart er et høykvalitets bilsete med sort (S) farge. Den er laget av slitesterkt, pustende og vannavstøtende materiale. Den har en ergonomisk design for å gi barnet ditt komfort og har myk polstring for hodestøtten. Bilstolen passer for barn fra 6 måneder til 12 år.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Det er ingenting verre enn en biltur som er stressende for både deg og kjæledyret ditt. Med dette Trixie bilsetet vil hunden eller katten din kunne nyte utsikten og føle seg trygg og komfortabel. Den er også enkel å feste - bare klikk på plass.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Når du kjører bil, er hunden din ikke bare en passasjer, men også et viktig medlem av familien. Derfor har vi laget en bilsele som er laget av robust og myk nylon til hunden. Den har et sikkerhetsbelte som går rundt hundens bryst og mage, og du kan justere det for å passe ditt kjæledyr perfekt. Selen har også reflekterende stropper for synlighet om natten og to D-ringer for å feste bånd.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Hunden din er en del av familien din. Hold dem trygge i bilen med Trixie Dog Protect bilsele. Denne sikkerhetsselen er laget av robust og myk nylon for hundens komfort og har en belteløkke for å feste til bilens sikkerhetsbelte. Den er enkel å ta på, og den kommer i en rekke farger og størrelser.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Ofte stilte spørsmål

Er det påbud om sikring av hund i bil?

Ja, det er påbud om å sikre hunden i bilen i Norge. Dette gjelder både når hunden er i bilen sammen med deg, og når den transporteres i en henger eller en annen form for transportmiddel. Det er viktig å sikre hunden på en slik måte at den ikke kan komme til skade eller forårsake skade på andre i tilfelle ulykker eller plutselige bevegelser. Det er også viktig å huske på at hunden din kan være en distraksjon for deg som sjåfør, så det er viktig å sørge for at den er sikret på en slik måte at du kan konsentrere deg om å kjøre bilen på en trygg og forsvarlig måte

Er bilsele til hund godkjent?

Ja, bilseler til hund er godkjent i Norge. Det er imidlertid viktig å huske på at ikke alle bilseler er like, så det er viktig å velge en bilsele som er godkjent og som passer for hunden din. Det kan være lurt å velge en bilsele som er spesielt utviklet for hunder, siden dette vil sikre at selen er sterk og holdbar nok til å sikre hunden din på en trygg og forsvarlig måte.

Kan man få bot for å ikke sikre hund i bil?

Ja, det er mulig å få bot for å ikke sikre hunden i bilen i Norge. Dette gjelder både når hunden er i bilen sammen med deg, og når den transporteres i en henger eller en annen form for transportmiddel. Det er påbud om å sikre hunden i bilen, slik at den ikke kan komme til skade eller forårsake skade på andre i tilfelle ulykker eller plutselige bevegelser. Hvis du bryter dette påbudet, kan du bli ilagt en bot.

Hvordan få hunden til å hoppe inn i bilen?

Det kan være lurt å belønne hunden med godbiter når den hopper inn i bilen, slik at den lærer at det er en positiv opplevelse. Du kan også prøve å lokke hunden inn i bilen med leker eller andre gjenstander den liker, eller ved å kalle på den og bruke en bestemt kommando. Det kan også være lurt å gjøre det til en god vane å bruke samme inngang til bilen hver gang, slik at hunden lærer hvor den skal gå inn.

Dyreprodukter
Logo