Kattegress test: De 5 beste alternativene (juni 2024)

Liste over 5 kattegress, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste kattegress per juni 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste kattegress

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige alternativene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 5 kattegress-produkter som til en hver tid er rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste kattegress i nåtid.

Skal du kjøpe kattegress på nett? Vi anbefaler disse butikkene: I Love Dogs og Vetzoo

Hold katten din sunn og glad med Dogman Cat Grass! Denne praktiske beholderen inneholder hurtigvoksende gressfrø som du vanner – og vips, du har kattegress hjemme! Kattegresset er rikt på fiber, og når katten spiser det, vil pelsen som katten har fått i seg mens den har stelt seg selv, fjernes. Det er en vinn-vinn for både kjæledyret ditt og deg.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no
Catit Senses 2.0 er en revolusjonerende ny måte å dyrke ditt eget kattegress på. Ved å bruke Catit Senses 2.0 kan du dyrke ditt eget kattegress hjemme og gi kattene de næringsstoffene de trenger for å leve et sunt liv. Denne innovative enheten kommer med to potter, et jordsett og en frøpakke med frø fra kattegress.
Se beste pris
Dagens beste pris: tradetracker.net
GimCat Hydro-Gras 150 g - er et naturprodukt som bidrar til å forhindre hårballer hos katter. Dette produktet inneholder kun naturlige ingredienser og er 100 % trygt for katter. Den kan brukes daglig for å hjelpe kattens fordøyelse, uten bivirkninger.
Se beste pris
Dagens beste pris: tradetracker.net
Vet du hva som er verst? Hårballer. Vet du hva som er verre? En syk katt. Vet du hva som er best? Trixie kattemyntefrø! Disse frøene er en naturlig måte å hjelpe katten din med å kaste opp hårballer og holde dem sunne. Det beste med det er at det hele er økologisk, så du trenger ikke å bekymre deg for at katten din blir syk av kjemikalier!
Se beste pris
Dagens beste pris: tradetracker.net

Dyreprodukter
Logo