Våtfor til katt test: De 12 beste våtfor-produktene til katt (juli 2024)

Liste over 166 våtfor til katter, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste våtfor til katt per juli 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste våtfor til katt

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige alternativene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 166 våtfor-produkter til katt som til en hver tid er rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste våtfor til katt i nåtid.

Skal du kjøpe våtfor til katten på nett? Vi anbefaler disse butikkene: I Love Dogs og Vetzoo

Hill's Science Plan har vært et pålitelig navn innen kjæledyrernæring i over 75 år. Science Plan har en rekke formler for å møte behovene til katten din, fra kattunger til eldre. Hill's Science Plan Kitten Poultry Selection er formulert med antioksidanter og omega-3 fettsyrer for å støtte et sterkt og sunt immunsystem.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

CORE Cat TC Chicken & Salmon er et komplett og balansert fôr for katten din. Den er laget av naturlige ingredienser og inneholder ingen kunstige smaker eller konserveringsmidler. Dette måltidet inneholder alle næringsstoffene katten din trenger for å holde seg frisk, inkludert Omega 3 og 6 for en skinnende pels.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

CORE Cat TC Chicken & Liver er et komplett og balansert måltid for katter, med en smakfull saus laget av kylling og lever. Den er laget uten kunstige farger, smaker eller konserveringsmidler og er glutenfri. CORE Cat TC Chicken & Liver er tilgjengelig i to størrelser: 400g og 1kg.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

CORE Cat TC Tuna in Gravy er et komplett og balansert måltid. Laget med tunfisk av høy kvalitet, er det et deilig måltid som katten din vil elske. Den er også kornfri og glutenfri, noe som gjør den perfekt for alle katter.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

CORE Cat TC Salmon & Tuna er et komplett og balansert måltid for katten din. Den inneholder en deilig blanding av laks og tunfisk i en smakfull saus, med alle næringsstoffene katten din trenger for et sunt liv. Dette produktet er laget med 100% naturlige ingredienser, uten kunstige konserveringsmidler eller fargestoffer.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Ofte stilte spørsmål

Kan katter spise våtfôr hver dag?

Ja, det er helt normalt for katter å spise våtfôr hver dag. Våtfôr inneholder mye fuktighet, og dette er viktig for katter, siden de har en tendens til å drikke lite vann. Våtfôr kan derfor bidra til å holde kattene hydrert og friske. Samtidig inneholder våtfôr ofte en rekke næringsstoffer og andre viktige stoffer som kan være gunstig for kattene. Det er imidlertid viktig å huske på at ikke alle våtfôr er like, så det kan være lurt å velge et fôr som er rikt på protein og næringsstoffer, og som passer for alderen og livsstilen til katten din.

Er våtfôr bra for katter?

Ja, våtfôr kan være bra for katter på en rekke måter. For det første inneholder våtfôr ofte en rekke næringsstoffer og andre viktige stoffer som kan være gunstig for kattene. Dette kan bidra til å holde kattene friske og velfungerende. For det andre inneholder våtfôr mye fuktighet, noe som er viktig for katter, siden de har en tendens til å drikke lite vann. Dette kan bidra til å holde kattene hydrert og forebygge eventuelle problemer som følge av dehydrering.

Dyreprodukter
Logo