Hundeskål test: De 12 beste hundeskålene (juli 2024)

Liste over 43 hundeskåler, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste hundeskål per juli 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste hundeskål

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige alternativene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 43 matskåler til hund som til en hver tid er rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste hundeskål i nåtid.

Skal du kjøpe hundeskål på nett? Vi anbefaler disse butikkene: I Love Dogs og Vetzoo

Modern Luxurious Trendy Bowl er den perfekte bollen for enhver katt eller kunde, og er flott til både mat og vann! Laget av slitesterk, plast og tåler oppvaskmaskin, denne bollen vil garantert behage. Med en smart kant som hindrer søl, vil hjemmet ditt holde seg rent og ryddig.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Modern Luxurious Trendy Bowl er den eneste bollen du noen gang trenger! Denne skålen passer for både katter og kunder, og til både mat og vann. Den er laget av slitesterk plast og tåler i tillegg oppvaskmaskin – skikkelig bra, synes vi! Den har en smart kant som kan brukes til å øse opp kjæledyrets mat.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Moomin For Pets Food Bowl er en stor, keramisk matskål som kan brukes til både tørr og våt mat. Den sklisikre gummibasen hindrer bollen i å skli, og sikrer at den holder seg på plass på alle underlag. Med et dypt interiør kan Moomin For Pets Food Bowl inneholde mer enn nok mat til din pelskledde venn.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Når du er på farten trenger du en bolle som er funksjonell og enkel å transportere. Feel Active Travel Travel Bowl Black er perfekt for din aktive livsstil. Den er laget av slitesterkt, lett materiale og brettes lett for enkel oppbevaring. Skålen rommer 2 liter vann og har mål på 15 x 15 x 13,5 cm.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Dogman Food Bowl Stainless Steel er en matskål av høy kvalitet som er laget av rustfritt stål. Det er bra for både innendørs og utendørs bruk. Den har en kapasitet på 950 ml og den har en kant som bidrar til å unngå søl. Skålen tåler oppvaskmaskin og kan også brukes til mat eller vann.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Dogman Food Bowl Stainless Steel er en matskål i rustfritt stål for din pelskledde venn. Den er laget av høykvalitets stål med en sklisikker base og et ergonomisk håndtak. Den har en kapasitet på 4 liter og kan brukes til både tørr og våt mat.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Ofte stilte spørsmål

Hvor stor matskål bør en hund ha?

Størrelsen på hundens matskål vil avhenge av størrelsen og rasen til hunden din, samt hvor mye den spiser og drikker. En god tommelfingerregel er at en hund skal ha en matskål som er stor nok til å holde en daglig porsjon med mat og vann, uten at den fylles helt opp.

For eksempel kan en liten hund ha en matskål på omtrent 0,5-1 liter, mens en større hund kan ha en matskål på 1-2 liter.

Hvordan få en valp til å spise saktere?

Hvis valpen din spiser for raskt, kan det føre til at den kveler eller får oppblåst mage. For å få valpen din til å spise saktere, kan det være lurt å prøve følgende tips:

  • La valpen spise fra en matflate som gir lite motstand, for eksempel en skål med hakket mat eller en matflate med sporene. På denne måten må valpen tygge mer for å få maten ned, noe som kan bremse spisingen.
  • Gi valpen mindre porsjoner med mat, slik at den må spise oftere men i mindre mengder. På denne måten kan du unngå at valpen blir så sulten at den spiser for fort.
  • Gi valpen tyggetre eller leker som krever at den jobber for å få tak i maten, slik at den får en mental og fysisk utfordring. På denne måten kan du distrahere valpen fra å spise for fort.
  • La valpen spise alene, uten forstyrrelser fra andre dyr eller mennesker. På denne måten kan valpen konsentrere seg om å spise saktere og mer nøye.

Det er imidlertid viktig å huske at noen valper spiser fortere enn andre, og at dette kan være en normal del av deres adferd.

Hvis du er bekymret for at valpen din spiser for fort, bør du imidlertid snakke med en veterinær eller en hundetrener for å få råd og veiledning.

På denne måten kan du sikre at valpen din får en sunn og sikker spisevaner, slik at den kan vokse opp og bli en frisk og glad hund.

Dyreprodukter
Logo