Hamsterbur test: De 7 beste hamsterburene (juni 2024)

Liste over 7 hamsterbur, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste hamsterbur per juni 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste hamsterbur

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige alternativene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 7 hamsterbur som til en hver tid er rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste hamsterbur i nåtid.

Trixie Transportbur Pico er det perfekte transportburet for dine små kjæledyr. Den er lett å bære takket være de to håndtakene på toppen. Den fleksible designen gjør den enkel å brette sammen og oppbevare når den ikke er i bruk. Den er også egnet for kaniner, gnagere og fugler.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Ferplast Duna Multy Hamsterbur er et romslig, høykvalitets bur for din pelskledde venn. Det er et perfekt hjem for hamsteren din eller andre smådyr, og kommer med en vannflaske, matskål og leketøy. Den er også enkel å montere!

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Ferplast Duna Space er et bur for hamstere som er romslig og har mye tilbehør. Buret er laget av slitesterke materialer av høy kvalitet og har en dør som åpnes på fronten. Den kommer også med et hjul, matfat, vannflaske og mer tilbehør.

Se beste pris
Dagens beste pris: vetzoo.no

Ofte stilte spørsmål

Hvor stort bør et hamsterbur være?

Et hamsterbur bør være stort nok til at hamsteren kan bevege seg fritt og utføre sine naturlige atferder. Det anbefales at buret er minst 80 x 50 x 50 cm for en enkelt hamster, eller 120 x 50 x 50 cm for to eller flere hamstere som bor sammen. Det er også viktig at buret har god ventilasjon og at det er lett å rengjøre. Hamstere trenger også et bur med et lukket område hvor de kan sove og gjemme seg, samt et område med ting de kan klatre og leke på.

Hvor ofte må man gjøre rent i hamsterbur?

Hvor ofte man må gjøre rent i hamsterbur avhenger av størrelsen på buret, antall hamstere som bor i buret, og hvor godt buret er ventilert. Generelt bør man rydde opp i hamsterbur hver dag for å fjerne avfall og sørge for at hamsteren har rent vann og fôr. Buret bør også vaskes med jevne mellomrom for å fjerne eventuelle urin- og avføringsflekker. Hvordan ofte buret må vaskes avhenger av størrelsen på buret og antall hamstere som bor i det, men det anbefales å vaske det en gang i uken eller hver annen uke.

Skal hamster bo alene?

Hamstere kan bo alene, men det er anbefalt at de bor sammen med en annen hamster fordi de er sosiale dyr som trives bedre i selskap med andre hamstere. Hvis du velger å ha en enkelt hamster, må du være klar over at det kan bli veldig avhengig av deg som eier, og at du må gi det mye oppmerksomhet og sosial interaksjon. Det er også viktig å huske på at hamstere kan bli stressede og utvikle adferdsproblemer hvis de ikke får nok sosial interaksjon, så det er best å sørge for at de har en annen hamster å leke og leve med.

Kan to hamster bo i samme bur?

Ja, to hamstere kan bo i samme bur så lenge de er av samme kjønn og er sosialisert fra en tidlig alder. Det er viktig å huske på at hamstere kan være territoriale dyr, så det er viktig å introdusere dem til hverandre forsiktig og sørge for at de har nok plass og ting å gjøre i buret. Det anbefales også å ha et stort bur med flere rom slik at hamsterene kan ha litt egen plass hvis de trenger det.

Dyreprodukter
Logo